Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Volt-e húsevéssel, állatok...

Volt-e húsevéssel, állatok levágásával kapcsolatos vitád szüleiddel, nagyszüleiddel?

Figyelt kérdés
2011. okt. 14. 21:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
62%
Egy éve vagyok vega, és még a mai napig vannak viták. Magamra főzök, muszájból. 15 vagyok.
2011. nov. 5. 15:35
 22/51 anonim ***** válasza:
0%

Volt vita,de őszintén én okosabb és egészségesebb vagyok náluk,szóval nekik kuss a nevük :)

20/F

2011. nov. 10. 19:30
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

ja és vega vagyok!

Előző

2011. nov. 10. 19:31
 24/51 A kérdező kommentje:
Nem illik a szüleidről, nagyszüleidről úgy beszélni, hogy okosabb vagy náluk, meg kuss a nevük.
2011. nov. 11. 10:15
 25/51 anonim ***** válasza:
30%
ha nem mészárolnák le az állatokat,ha nem hátráltatnának szándékosan ,ha nem akarnának megtörni, akkor lenne egy kis tisztelet,de mivel ők mindent megakarnak tenni,hogy belőlem sz*r embert csináljanak, ezért mit fogadjak szót?felnőtt,független férfi vagyok, és tudom,hogy az életmódom,amit választottam helyes ;)
2011. nov. 11. 18:19
 26/51 anonim ***** válasza:
19%

18:19-es.

Már ne haragudj de egy tyúkvágás mióta mészárlás? Ha beszabadulnának a baromfiólba késsel, és csak heccből szétszúrkálnák az állatokat, az lenne mészárlás. Fogalom tiszta? Attól, hogy valaki húst eszik, és ő maga vágja hozzá az állatot, még nem kell úgy nézni rá, mint egy gyilkosra. Sz@r ember csak attól leszel, hogy tiszteletlen vagy a szüleiddel, és nem attól, ha levágsz egy csirkét, vagy húst eszel.

2011. nov. 11. 20:42
 27/51 anonim ***** válasza:
61%
Van e annál nagyobb bűn,mint az ártatlanok fizikai kínzása és elpusztítása?Ki a nagyobb bűnös? Egy gyilkos vagy egy tiszteletlen? Ha a halálod után el kéne számolni, mit vennének nagyobb bűnnek? Hogy ordítoztál a szüleiddel vagy ,hogy gyilkoltál? Kedves 80%...látom nálad is beszűkült már a világ... szerintem utazz és ismerd fel a hibákat ... csodákat tesz ;)
2011. nov. 13. 17:22
 28/51 anonim ***** válasza:
46%

"Attól, hogy valaki húst eszik, és ő maga vágja hozzá az állatot, még nem kell úgy nézni rá, mint egy gyilkosra."

Attól, hogy valaki gyilkol és még élvezi is, nem kell úgy nézni rá, mint egy gyilkosra? :O

Undorító ez a világ...

2011. nov. 13. 17:54
 29/51 anonim ***** válasza:
0%

Igen, 75% undorító ez a világ, megváltani nem tudjuk, de jobbá tenni, jobbá tudjuk :)

És minden fájdalom amit okoztunk visszajön hozzánk! Annyi elégtétel majd lesz, hogy mondjuk a kedves 80% egy olyan fajta fizikai fájdalomban fog kínlódni,hogy őrület lesz nézni! ;)Bizony szépen lefogod majd dolgozni csibém!

2011. nov. 18. 19:28
 30/51 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem meg az is beteges ha valaki zsigerből gyilkosozza a húsevőket,meg az is ha élvezkedik a tyúkvágáson Ma már nincsenek normális emberek? :/
2011. nov. 18. 21:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!