Gyerekeknek egyszerű receptek?
:):)Örülök, hogy 12évesen, azt írtad, hogy "Gyerekeknek...".
Vééégre egy 12 éves aki nem a Szerelem-Szex témakörbe ír ki kérdést, az ujjazásról...
1. válaszoló: nagyon köszönöm, de még várok ötleteket! :)
2. válaszoló: annak semmi értelme, hogy olyan kérdést írjak ki, nekem mással kell foglalkoznom ilyen korban :)
Van ilyen 3 perces süti recept.írd be a google-ba és kiadja.Nagyon egyszerű mikróba kell csinálni.Ezt ugyan nem gáztűzhelyen kell de finom nagyon,akár lekvárral is eheted:) 16L
Én is imádok főzni:)
Köszi szépen, meglesem! :)
Még szívesen olvasgatok többet is :D
Hát nem tudom mennyire bírod a fokhagymát,de nekem van egy egyszerű fokhagymás receptem.Olajon megpirítasz rengeteg összetört fokhagymát,azután kevés tejben csomómentesre keversz kis lisztet és a lisztet hozzáöntöd a hagymához.Ízlés szerint fűszerezed,só,bors,vegeta.Addig rotyogtatod,amíg el nem kezd sűrűsödni és olyan nem lesz,mint a tésztaszószok.Ha sűrű,öntesz még hozzá tejet,ha híg pici lisztet.
Egyébként lehetsz kreatív,fokhagyma helyett tehetsz bele felkockázott sonkát,gombát,amit belevalóbak érzel.Én is mindig így főzök,attól függ,mit találok a hűtőben vagy a fagyasztóban....ha van otthon petrezselyem zöld,akkor azt is szórhatsz rá,én nem szeretem belefőzni:)
Jó főzést!
Jajj,én spagettivel szeretem ezt a tésztaszószt,de főzhetsz ki hozzá mást is.És ha van otthon esetleg főzőtejszín,azt is önthetsz hozzá,sűríti az állagát.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!