A verebet, városi galambot meg lehet enni?
A veréb védett,eszmei értéke 25000 Ft.
A helyi önkormányzat gondoskodik szociális étkeztetésről.
Ez szerintem csak provokatív kérdés.
Netre van pénz kenyérre nincs.
Remélem van mobilod mert az fontosabb mint a kaja.
A verébért seggbe rúgnak, ha valaki feljelent, városi galamb meg falun nem él, csak tenyésztők galambjai, akik szintén elkapnák a gatyádat, ha rájönnek, hogy kilövöd a galambjaikat.Varjút sem szabad lőni, pedig az kiadósabb lenne egykét verébnél...
Próbáld meg beosztani a pénzedet, és tényleg lehet az önkormányzathoz is fordulni, ha indokolt, segíthetnek.
Milyen érdekes a mai ember, a netet meg tudja oldani, de a kaját nem. Akkor inkább galambot, a veréb fogyóban van egész európában és védett is.
Ez így a modern társadalomban állatkínzásnak minősül.
Állatot ölni az éhhalál határán lehet tudnék, de még nem kerültem éppen oda. Először inkább loptam, kunyeráltam valamit.
Amúgy összeszedhetsz egy kis szalmonellát is.
Süssél lángost, tartsál tyúkot, tojik tojást. Lopjál tojást.
100-200 forintod sincs? Vehetnél vmi laskát, rizset, káposztával.
Nekem kicsit abszurdnak tűnik ez a világ, interneten kér segítséget, mert nincs mit egyen, hogy hogyan kezdjen vadászni, míg mázsaszámra dobják ki a húsokat, kajákat a bevásárlóközpontok, üzletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!