Mi az a por amit beleraknak a vattacukor-készítőbe?
Figyelt kérdés
ha megmondanátok hol lehet kapni ann kis örülnék2010. márc. 25. 22:00
1/16 anonim válasza:
Kristálycukor. És minden boltban lehet kapni.
A színesekhez ételfestéket és aromát adnak.
2/16 anonim válasza:
igen sima kristálycukor, de azt mondjuk én sem értem h mitől lesz olyan vatta állagú..
3/16 anonim válasza:
Attól, hogy megolvad a cukor, elkezd karamellizálódni, de még nem barnul meg, mert olyan keveset érintkezik a forró felülettel. Ha egy lábasban kristálycukrot melegítesz, először átlátszó lesz, csak utána banra. A vattacukor készítésénél a kristályok mozgásban vannak, így nem egy egész masszává olvadnak, hanem ahogy megolvad, rögtön nyúlik és szilárdul.
4/16 anonim válasza:
A gép közepe forog, az olvadt cukor kis lyukakon kipréselődik, így fonalállagúan szilárdul meg, amit a pálcára tekernek.
5/16 anonim válasza:
ez nekem mindig amolyan varázslatnak tűnt :)
6/16 anonim válasza:
Hétvégén kapom meg a vattacukor gépemet...Már alig várom,hogy otthon házilag is csináljak:)
Imádom nagyon:)
7/16 anonim válasza:
jujj! rendezz majd vattacukor partit. nem egy üveg pezsgő lesz a beugró, hanem aroma vagy ételfesték :) a legjobb!! mennyi egy ilyen gép?
8/16 anonim válasza:
Szerintem ne ételfesték legyen a beugró, hanem takarítószerek!
Nekünk is van ilyen gép. Amíg meg nem tanultuk ügyesen feltekerni a cukrot pálcikára, még a plafonra is jutott belőle bőven. Amúgy jó játék:D
9/16 anonim válasza:
ma 01:02 vagyok..
Mi 27 fontért vettük meg..de ma tudunk érte menni....
Úgyhogy ma már vattacukrot eszem:)
10/16 anonim válasza:
Mivaaaan? 27 forintért? Azt hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!