Olcsó és könnyű tepsis sütik, SOS?
Hétvégén lesz a lányom farsangja az iskolában és az Ő osztálya rendezi (ballagós osztály).
Vinnem kell 2 tepsi süteményt, mert azt is eladják a lányomék.
Olyan bevállt recepteket várok, ami nagyon olcsón kijön és jól is néz ki, finom is.
Sütős és nem sütős, egyaránt érdekel.
Köszönöm a segítségeteket: Vera
Hozzávalók:A tésztához: 20 dkg cukor, 1 tojás, 1,5 dl étolaj, 2 csomag vaníliáscukor, 35 dkg liszt, 2 evőkanál kakaópor, 5 dl kefír, 1 teáskanál szódabikarbóna. A tetetjére: 50 dkg túró, 2 tojás, 1 csomag vaníliáscukor, 12 dkg vaj.
Elkészítés:
A tésztához valókat összekeverjük és egy alaposan kizsírozott és lisztezett tepsibe öntjük. A túrót a tojásokkal , vaníliával és az olvasztott vajjal kikeverjük és a tésztára kis halmokat rakunk belőle. A túró sütés közben belemerül a tésztába , innen kapta a süti a nevét.
Sokszor szoktam sütni kislányomnak nagyon szereti,és könnyen szeletelhető.:)
Sok sikert hozzá!
Első vagyok, ha van kedved nézelődni sütik terén akkor itt biztosan találsz majd valamit!:)
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!