Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek ebédre?

Mit főzzek ebédre?

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy mit főzzek ma meg holnap, mert az itthoni alapanyagokból kell gazdálkodnom, csak szerdán jutok el újra boltba.

ami van itthon:

krumpli, hagyma, fokhagyma, tejföl, tojás, sajt, tej, liszt, élesztő, margarin, konzerv vörösbab, konzerv gomba, kukorica, fűszerek, vagdalthús, tészta, répa és fagyasztó van még darálthús és egy kis disznóhús is, pecsenye talán.olaj és zsír is.

köszönöm előre is az ötleteket!

jöhet bármi, leves, főétel, tésztaféle, egytálétel, bármi :)


2013. nov. 4. 08:50
1 2
 1/12 anonim válasza:

Szia!

Főzhetsz mondjuk fokhagymakrémlevest,rakott krumplit, esetleg készíthetsz egy finom pizzát is! Vagy akár rakott krumplit, csak most darált hússal!

2013. nov. 4. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim ***** válasza:

Tejfölös burgonyaleves, fokhagyma krémleves, gombaleves, kukoricaleves.

Fasírozott burgonyapürével, rakott krumpli, paprikás krumpli, kukoricás tészta reszelt sajttal, sült disznóhús burgonyával, tepsis húsos burgonya, húsos paprikás burgonya.

2013. nov. 4. 09:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
töltött káposztát vagy meggy levest :D
2013. nov. 4. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim válasza:
1pillanat paprikás lecsót is főzhetsz. fokhagymakrémlevest utálom azt kérlek ne főzz :DDDD
2013. nov. 4. 09:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:

chillis bab

rántott hús, gomba, sajt , sült burgonya

2013. nov. 4. 09:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:

krumplis tészta

gulyás leves

krumplis pogácsa

sajtos tejfölös tészta

tócsni

kenyér lángos

lecsós szelet rizzsel

bolognai reszelt sajttal

sajtos tejfölös tészta

húsgombóc leves

stefánia vagdalt krumpli püré, párolt zöldköret

2013. nov. 4. 09:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:

nekem az egyik nagy kedvencem : Bármilyen hús jó hozzá :

A disznó húst szeleteld fel : füszerezd be ,ahogy te szereted : A tepsit zsírozd ki kicsit : A húst kezd el lerakni : Úgy hogy 1 szelet hús erre gomba kicsit ilyen fél oldalasan rakd egymásra váltakozva hús gomba : A gombát nem kell füszerezni : A hústól átveszi majd a füszeres ízt : Takard le tedd a sütőbe amig megpuhul a gomba és a hús is : Ha kész akkor amennyiben a gomba sok levet enged ki akkor ezt öntsd le róla : ne dobd ki ,keverd ki tejfölel vagy tejszínnel ,ezt mártást tedd a húsra és gombára szord meg sajttal ,és piritds rá : Rízzsel nagyon finom..

2013. nov. 4. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:

babgulyás

gulyás -> sajtos pogácsával. Ez nagyon jó recept : [link]

babfőzelék

hagymásbab -> [link]

kukoricalepény -> [link]

kukoricafőzelék -> [link]

tojásos nokedli

berét -> [link]

tojásleves

töltött lángos -> [link] ( Töltheted,amivel csak akarod ) ,vagy egyszerű lángos,sajttal,tejföllel . Én ma ezt csinálok :)

Remélem segítettem :)

2013. nov. 4. 09:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim válasza:
6-os válaszoló a lecsót nekem főzi nem neked és sültkrumplit, is kérek hozzá, köszönöm :DDDD
2013. nov. 4. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
Én most éppen gulyáslevest főzök, és utána egy tányér sajtos tészta lesz.
2013. nov. 4. 10:26
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!