Milyen ez a "dinó" husi?
a gyerekeknek gyártott dinószaurusz alakú rántott húsi...
Pont olyan, mint akármelyik más panírozott termék, csak nem korong, vagy bármi más alakú, hanem (őszerintük) dinó alakja van = nem tudni mi minden van összedarálva és bepanírozva, hiába mondják azt, hogy baromfi mellehúsa, vagy akármi, sok minden lehet abban olyan, ami miatt nem szívesen enném meg.
Inkább veszem a panírozott csirkecomb, vagy panírozott csirkeszárny, mert azok nem darált cuccokból van, hanem abban a formában, ahogy azt a jószágról leszedték.
Ha dinót akarsz a gyermekeidnek, végy darálthúst, és inkább csinálj nekik te kis dínókat, az biztosan fincsi lesz.
:D
Két 76%-os írt neked, szinte ugyanakkor, de tartalmilag ugyanazt. Úgy látszik, nemcsak a %, az ízlésünk is egyezik! :)))
"hiába mondják azt, hogy baromfi mellehúsa, vagy akármi, sok minden lehet abban olyan, ami miatt nem szívesen enném meg. "
Jó volna tudni miért állít valaki olyat amire semmi bizonyítéka nincs?Ha az van ráírva hogy csirke vagy pulyka hús akkor miért kell állítani hogy nem az?Ki az az agyalágyult aki ilyet kitalált hogy ez mű hús?Ilyen nincs! Mivel én élelmiszervegyész vagyok tudom hogy ilyen nincs!
6-os, gondolom, hogy az élelmiszer-engedélyezés kis hazánkban nem a fogyasztó egészségének a javát szolgálja, hanem a nagy cégek zsebének hízását
ezt mindenki tudja
tehát nem fogja senki sem megerősíteni a jogos gyanút, mert elvesztené az állását
műhús nincs, senki se mondta, hanem ízfokozó, szójaakármi, tartósítószeres panírmorzsa... nem vagyunk hülyék, bármennyire is szeretnék odafent
Kedves 6-os!
Én vagyok az az agyalágyult, aki azt állítom, hogy sok minden bele van oda darálva olyasmi is aminek nem ott lenne a helye.
Állítom ezt azért, mert:
- van szerencsém egy olyan városban lakni, ahol található olyan üzem (Zrt), amely ilyen termékeket gyárt
- nem egy rokon, ismerős, szomszéd dolgozik azokon a szalagokon, ahol ezek a termékek összedarálásra kerülnek
- személy szerint nekem is volt már szerencsém ilyen termékekben megtalálni pl. a csirke csőrét, a lábáról a karmot, stb.
Ha te azt állítod, hogy ez mind rendjénvaló, akkor nem tudom kettőnk közül ki az agyalágyult!!!!
8-as vagyok!
Azért mondom, írom mindig, és ezerszer és most is: csak a panírozott csirkecomb, vagy panírozott csirkeszárny feliratú termékeket vegyétek. Tapintásra meg lehet állapítani, hogy az a termék, amit a csirkéről úgy egyenesben levágtak, vagy valami darált panírozott cucc-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!