Hurkasütés. Hogyan? Bővebben lent.
hát Google nekem is barátom, de a hurka nem :) de azért leírom , hogy én hogyan szoktam., bár már az oldalról is találtam hasznos tanácsot. már én is hideg sütőben kezdem sütni.azért közben begyújtok alá:)
jómagam bekenem körbe fagyos zsírral, és úgy teszem zsirral kikent tepsibe. be sütőbe, és kb 15 perc múlva egy ellenőrzés. ha sikerül lapáttal és villával együttműködve megfordítom, és kb még 15 perc.
ha szerencsém van nem reped meg, de ez ritka. szóval be kell kalkulálni az esetleges szétdurranást ( azért nem repül a sütő )de akkor is "ronda, de finom "...
Ha egy tisztességesen elkészített hurkából indulunk ki:
-hideg sütőbe tenni, addig amíg nem kezd sercegni, kis lángon sütni, később a tűz erősségét fokozni.
-a fagyos zsírral bekenés, mindenképpen pozitív, a gyengébb minőséget is átsegíti a "nehéz időszakon"(plusz a zsír utólag felhasználható)
-ha víz kell alá, meg szétdurrog, sürgősen menj máshová vásárolni!!(sok bőr, vizesre hagyott kása, a gazdaságosság miatt)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!