Bevált kefíres süti recept?
Figyelt kérdés
Néztem már neten is,de mindegyik máshogy írja,kis eltérésekkel,van abszolút bevált receptetek?Tennék bele,meggyet,csokidarabokat,meg kesudiót is.2009. aug. 3. 15:01
1/4 anonim válasza:
Hozzávalók:
1 pohár kefir
3 kefires pohár liszt
2 kefires pohár cukor
3/4 kefires pohár olaj
4 db tojás
1cs. sütőpor
1cs. vanilincukor
idénygyümölcs
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük,bármilyen gyümölcsöt szórhatunk bele.Kikent tepsibe rakjuk,előmelegített sütőbe 20-30 perc alatt aranybarnára sütjük.Igen finom,könnyű süti!
Tanácsok:
A gyümölcsöt jól nyomkodjuk ki,hogy ne áztassa el a tésztát.Beleszórhatjuk a sütőbe helyezés előtt is,így kevésbé süllyed el.
Nagyon finom!!!
2/4 anonim válasza:
Az előző recept valóban finom,lehet bele keserűcsoki darabokat is keverni,vagy lehet kétszínűre is csinálni,akkor a fele tésztába kakaót keversz,és tetszés szerint öntögeted a tepsibe. Ebbe meggyet szoktam rakni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nagyon jól sikerült a süti,meggy és tej bocicsoki került bele :-)
2009. aug. 3. 21:46
4/4 anonim válasza:
Első vagyok/ örülök,hogy sikerült a recept!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!