Hogyan tegyem bele a gyümölcslevesbe a tejszínt anélkül, hogy darabokba állna össze?
Kiöntjük a tejszínt egy tálkába,majd ha kell egy kis vízzel felhígítjuk.
Habverővel folyamatosan simára keverjük,majd hozzákeverjük a sűrítő anyagokat(pl kukoricakeményítő,puding por),mikor az egészet simára és csomómentesre kevertük,lassan csurgatva beleöntjük a levesbe.
És a levest is kavargatjuk,de azt már fakanállal.
Én is az utolsó válaszoló szerint készítem. A tejszínt a kivett levesből apránként adagolva kikeverem csomómentesre a tejszínnel ( hőkiegyenlítés) és úgy öntöm vissza a levesbe, persze nagyon lassan mocorogjon az a leves.
közben is kevergetni kell.
Hát pont ezt nem szabad soha, ahogy a múltkor csináltad.De soha nincs késő rájönni a megoldásra.
A hőkiegyenlítés nagyon fontos momentuma a főzésnek, előbb utóbb magad is megtanulod, megtapasztalod.
Sok sikert a további főzőcskézéshez!
Aranyos vagy, hogy visszajeleztél.
Szívből örülök, hogy sikerült:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!