A következő receptnél kell a tepsibe olajat önteni?
Figyelt kérdés
Duplasajtos csirke
Hozzávalók:
# 4-5 db csirkecomb (vagy csirkemell)
# 20 dkg trappista sajt
# 20 dkg füstölt sajt
# 5 dl tejföl
# 2 gerezd fokhagyma
# 2 fej vöröshagyma
# 4-5 kanál liszt
# pirospaprika
# magyaros fűszerkeverék
# só
# bors
Elkészítés: A lisztet, a pirospaprikát, a borsot, a fűszerkeveréket és a sót összekeverem egy tányérban. Megforgatom benne a csirkét, tepsibe teszem. A hagymát karikára vágom, és a csirkére helyezem. Külön tálban a tejfölt, a fokhagymát és a reszelt sajtokat (mindkettőt) összekeverem. A maradék fűszeres lisztet beleszórom ebbe a mártásba, majd ráöntöm a csirkére. Lefedem, és 1 óra alatt készre sütöm.
2009. jún. 13. 17:47
1/2 anonim válasza:
Szia, nagyon hasonlót szoktam én is készíteni, és nem rakok bele olajat. Jó étvágyat!
2/2 anonim válasza:
Nem hiszem hogy kell, mert a húsból és a tejfölből kicsapódik annyi víz amiben szépen meg tud párolódni és a végén gondolom sütöd pár percig fólia nélkül is hogy szép színe legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!