Valami konnyu suti recept vagy valami edesseg recept? Ha valaki tud.
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 19:37
2/6 anonim válasza:
csinály piskótát egy egyszerűt pakod meg temérdek ménnyiségű tejszinhabbal és a a legjobban beszerezhetö gyumivel!
3/6 A kérdező kommentje:
koszi,de azert meg irjatok.
2009. jún. 6. 15:34
4/6 anonim válasza:
2,5 dl tej
1 egész tojás
4 dkg kakaópor(sötét)kihagyható!!!
5 dkg vaj
25 dkg finomliszt
25 dkg kristálycukor
1 csomag sütőpor
Mindent alaposan összekeversz és sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöd.Én kb.160 fokon sütöm 20-30 percig.Ha a beleszúrt villára nem ragad akkor jó.
Ha nincs otthon kakaópor akkor helyette meggyet dobálok a masszába!Így is szuper olcsó,könnyű süti!
5/6 anonim válasza:
Keksztekercs:kívül: 40-50d daráltkeksz, 10d rama, 1-2 ek kókusz resz,kakaó 1-2porcukor kispia rum--összegyúr hűtőbe, majd 2 fóliaközt kinyújt
belseje: 1 gesztenyemassza, 10d rama, kis kókuszresz, kispia, porcukor --- a kekszesre kenni, bele 1sor gyümi mazsola valami és feleker, majd hűtőbe felszel esz...:)
6/6 anonim válasza:
churros(spanyol édesség) a receptre keress rá google.ban.én nagyon szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!