Milyen étel lehetett ez? (Valamilyen rakott tészta. )
Egy halovány óvodás koromból származó emlékkép él bennem, miszerint imádtam az egyik ételt, ami valamilyen rakott tészta lehetett.
Úgy rémlik egyszerű ropogósra sült makaróni volt sok sajttal. Szerintem sonka/hús nem volt benne, csak a sajtossága rémlik. Ismertek ilyen ételt?
Nem tudom, konkrétan melyik étel lehetett ez, de én gyakran csinálok rakott tésztát, elsősorban, ha lusta vagyok vásárolni menni. Tészta, fagyasztott zöldség és sajt-tejföl mindig van itthon, ha akad némi kolbász vagy virsli, netán pörköltmaradék, akkor többnyire rakott tészta a vacsora - de finom húsfélék nélkül is :)
A rakott tészta-szerű ételeknek csak a fantázia és a hűtőszekrény tartalma szab határt :)
nekem az üzemi konyha sajtos rakott tésztája ugrik be.asztalnyi tepsibe hozták a központi konyháról, a konyhásnénik melegítették újra, szóval majdnem olyan kétszersült volt, kockára vágták és azt kaptuk tányéron.
belül szaftos volt a tejföltől, kívül pedig ropogós kérges. de finom volt...:)mintha itt-ott egy sonka vagy szalonnadarabka is lett volna benne.
nekem is ez ugrott be elsőnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!