Milyen karácsonyi sütemények vannak amit nem kell sütni?
Zebra szelet?
Veszel 2 csomag albert kekszet. Főzöl 4 dl tejből akármilyen pudingot (alapreceptben csokis szerepel).
Aztán fogod a kekszeket, és megkened őket pudinggal, és szépen rétegezve egymásra teszed őket. sinálod addig, amíg a krém vagy a keksz tart.
Aztán ha kész, akkor fóliába csomagolod az egész rudat, és beteszed a hűtőbe 1 éjszakára. reggelre megszívja magát és puha lesz. Ha kicsomagolod, akkor a rúd sarkától kezded el szeletelni, és így függőleges csíkozásó szeleteket fogsz kapni.
Remélem érthető voltam.
Keresek linket, ha találok akkor beillesztem.
én is a sportszeletet ajánlom Neked, ha különlegeset akarsz, a csokibevonás előtt kiszúróformákkal csinálj, szívet, csillagot, fenyőt, virágot belőle, a maradékból
golyókat.
a kiszabott formákat bevonhatod csokival, ha már a főzőgázt is tudod kezelni:)
lehet kapni bevonócsikokat pl Katica, azt csak meg kell olvasztani, akár mikróban is lehet.
HMMMM.................. Ó mennyi jobbnál jobb receptek de nekem már van 2 féle emit meg is fogok csinálni:
-A zebrást muszáj megcsinálnom mert könnyű és finom egy kérdés: más pudingporral nem lehet?( a puding az a dr.eotker gála?) pl: a vaníliás nem jó? Á mindegy csinálok mind 2 ből ENNYI
-arra gondoltam csinálok kókuszgólyó masszát és abból csinálok formákat(szív angyal fenyő stb...) és azokat megforgatom kókuszban (de arra gondoltam teszek a közepébe meggyet)
-anyuval meg amuúgy is sütni szerettünk volna mézeskalácsot,és karácsonyi sajtos csillagot
ÓÓÓ emberek... MIKOR LES KARÁCSONY??????????
Nem várom meg karácsonyt megcsinálom az alberteset mikulásra tádááá szupi!!! XD
csokis mutat a csíkos kekszben, de csináltam már puncsossal is, úgy is szép volt. a vaniliás elveszik a világos keksz mellett.
De még egy ajánlatom van őzgerinces sütire. keress rá az ostyás roládra, valami isteni finom csokis-diós, és benne a finom ostya. (ostyalapokat lehet kapni mindenhol)
ehhez is csak össze kell melegíteni a cuccukot.
sok sikert baba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!