Mi lesz a mai (nov.13) ebéd?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 09:15
1/21 A kérdező kommentje:
zöldségleves májgombóccal,
rántott libamáj, hagymás-petrezselymes krumplival,
gesztenyepüré tejszínhabbal
2011. nov. 13. 09:19
2/21 anonim válasza:
Cserépben sült csülök vele sült burgonyával, diócska!:)
3/21 anonim válasza:
zöldbableves
paprikáskrumpli, savanyúkáposzta
4/21 anonim válasza:
Nem tudom, fõz-e anya, ha nem, akkor a maradék krumplifõzelék, van sült hús is, de én nem szeretem.
5/21 anonim válasza:
Náluk pörölt lesz, apám csinálja kint bográcsba, mert megkívánta :) Anyum így tud pihenni legalább.
6/21 anonim válasza:
Rántott csirkemáj krumplipürével, és tegnapról maradt almás süti. Még egy zöldborsókrémlevesen gondolkodom, de még sose csináltam.
7/21 anonim válasza:
Gulyásleves pulyka felsőcombból, még gondolkodom a másodikon, gombóc, vagy smarni, vagy valamilyen kelt tésztaféle.
8/21 anonim válasza:
Borsóleves májgombival, nyuszivadas zsemlegombóccal és lekváros süti - amiből én nem fogok enni.
9/21 anonim válasza:
Zöldborsóleves grízgaluskával
Bolognai lasagne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!