Pulyka felsőcomb filéből milyen étel készíthető? (esetleg rántott hús? )
Rántott húsnak nem jó!!!
Megtüzdelem fokhagymával,és bepácolom szárnyas füszer keveréket fokhagymás olajba kikeverek és tepsibe megsütöm.
A másik verzió a combot csikokra vágom. Nagyon sok fokhagymát vöröshagymát cikekre vágok. zsiradékon a hagymát megpárolom rá rakom a húst és puhára párolom. majd főző tejszínel besüritem.
Szoktam a tejszínbe tárkonyt tenni.
rántani is jó, ha fokhagymás tejbe beáztatod, másnap lecvsöpögteted,megtörlöd papírtörlővel. finom puha, ízletes lesz. színhús, én is szoktam rántani.
másik finom pác, a sózott szeleteket bekened borsos mustárral, és egy karikára vágott hagymával rétegezve lerakod. ez is jó , ha egy éjjelen át áll.
másnap a hagymát leszeded, egy kicsit papírtörlővel megtörölgeted, és lehet panírozni.
pikáns, különleges rántotthusid lesz.
bármilyen körettel finomak.
Nagyon finom pörköltet is lehet belőle készíteni, pláne egy kis gombával "megbolondítva".Nokedlivel, tarhonyával
,de rizzsel akár rizseshúnak is elkészítheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!