Dinsztelt vagy párolt káposzta receptet kérnék? Hurkához, de csak savanyúkáposztám van.
Sjan amivel sos-be kell igy ezt csinálom meg
de későbbi kipróbáláshoz attól szívesen várok jó ötleteket,receptet, mert ennél se arány se semmi nincs írva ízlés szerint tettem bele.Azért köszi ha valaki ír. 26/L
egy kiló káposztához, vágj apróra egy nagyobb, vagy két kisebb hagymát. zsíron /olajon dinszteld meg, majd szórd meg egy ek. cukorral. ha a kezd egy kicsit karamellizálódni, akkor tedd rá a kicsavart savanyú káposztát és alaposan forgasd át. vigyázz ne égjen meg a cukortól. rögtön egy pici vizet is önts alá.
egy kis köménnyel is ízesítheted, ha szeretitek.
fedő alatt puhára párolod, mindig figyelve, oda ne kapjon.
a végén kóstolás, elég pikáns-e. cukorral, egy két csepp ecettel lehet korrigálni.
Lila káposztás vagyok?
Azért mosom meg mert akkor enged annyi vizet a cukorhoz, hogy meg párolódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!