Hogyan tanultatok meg főzni?
Internetről és egy csomó embertől. Anyukám nem főz jól, tőle nem sok mindent tanultam. Az alap ételeket a netről kinéztem, az a módszerem, hogy elolvasok legalább 4-5 receptet, és az alapján kitalálom a sajátom. Persze kicsit próálkozni kell. Egyébként meg ha valahol finomat ettem, elkértem a receptjét.
Az egyszerű praktikákat is innen-onnan lestem el :)
Szerintem nem érdemes receptekből.
Nézd a tv paprikát, mert tényleg jók a műsoraik, és ha látod, h h kell habarni akkor rájössz, milyen könnyű, nem pedig olyan bonyolult mint leírva!
Sehogy. Ha valamit meg akarok fozni, kinyitom a szakacskonyvet es megfozom, errte eddig talan 15x volt pelda eletemben. :) Majdnem mindig tokeletesre sikerult.
Egy receptet sem jegyeztem még meg, szoval nem tudok fejbol semmit.
Anyukámtól főleg, innen-onnan szedett recepteket is kipróbáltam, rengeteg gyakorlás kell hozzá, és persze érzék is szükséges a megfelelő arányú fűszerezéshez.
Egyik válaszolónak: A pörkölt sertés lapockából lesz a legfinomabb. Az nem annyira zsíros, viszont a hús része szaftosabb, mint a comb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!