Hogyan süssem a csirkebőrt finom ropogóssá?
Figyelt kérdés
Ma pácolt csirkecomb lesz a kaja, aztán szeretném ropogóssá sütni.
Ötletek?:)
2011. jún. 16. 10:57
1/3 anonim válasza:
Nekem a párom, aki szakács, mindig azt mondja, hogy először is a zsiradék legyen forró, abba beleteszed a husit, sütsz rá kérget és csak utána veszed le takarékra a gázt, hogy megpuhuljon. Majd ha megpuhult ismét egy pillanatra nagy lángra és szép ropogós lesz tőle. Remélem sikerül. Jó főzőcskézést!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszodat, megpróbálom :))
Szép napot, kellemes nyarat! :)
2011. jún. 16. 11:15
3/3 A kérdező kommentje:
Na ropogós lett, nagyon finom :)
Köszönöm szépen! :)
2011. jún. 16. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!