Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan süssem a csirkebőrt...

Hogyan süssem a csirkebőrt finom ropogóssá?

Figyelt kérdés

Ma pácolt csirkecomb lesz a kaja, aztán szeretném ropogóssá sütni.

Ötletek?:)


2011. jún. 16. 10:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a párom, aki szakács, mindig azt mondja, hogy először is a zsiradék legyen forró, abba beleteszed a husit, sütsz rá kérget és csak utána veszed le takarékra a gázt, hogy megpuhuljon. Majd ha megpuhult ismét egy pillanatra nagy lángra és szép ropogós lesz tőle. Remélem sikerül. Jó főzőcskézést!
2011. jún. 16. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszodat, megpróbálom :))


Szép napot, kellemes nyarat! :)

2011. jún. 16. 11:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Na ropogós lett, nagyon finom :)

Köszönöm szépen! :)

2011. jún. 16. 14:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!