Névnapra valami finom gyümölcsös vagy krémes torta recept?
Figyelt kérdés
Ha lehet ne legyen túl drága sem... :$2011. máj. 18. 15:05
1/4 anonim válasza:
Ez valami isteni, én gyümölcsöket szoktam tenni a tetejére, most például epret fogok. Mi imádjuk, hidd el hatalmas sikere lesz!!!
A habot habmesterrel csináld, az olcsó és nagyon jó termék!!
2/4 anonim válasza:
Egy piskótalap + arra tejberizs(akkor teszed rá, miután megsült a piskóta és kivetted a lerniből, melegen tedd rá a tejberizst, mert könnyen formázható), teszel rá friss földiepret és (ha akarod) zselatint a tetejére.
Szerintem isteni, szülinapon bejött!
3/4 anonim válasza:
akarom mondani, kivetted a sütőből. :) KóHagyd állni, hogy kihüljön, nagyon fincsi! :)
4/4 anonim válasza:
ha van gyümölcstorta formád, van egy nagyon olcsó receptem.ha érdekel, írj és leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!