írnátok nekem nagyon finom házilag készített csokoládékrém receptet?
amin nem érződik az a tömény margarin !
tortába stb..
Ez egyszerűen isteni, évek óta készítem:
Én mindent egy lábasban elkeverek, és együtt főzöm sűrűre, utána pedig belekavarom a meleg krémbe a margarint. Egyáltalán nem tömény margarinos, nagyon finom, próbáld ki.
meleg krémbe?
nem fog összemenni?....
Ez végülis olyan, mint egy csokipuding, csak lehet hogy finomabb és nem érződik rajta a puding íz. Nem fog összemenni a margarin ha belekevered, csak elolvad és kissé fényes lesz a krém a zsírtartalomtól.
Én még finomabbra csinálnám: igazi csokoládét tennék bele a kakaópor helyett.
Sokkal finomabb, mint puding! :)
Az igazi csoki jó ötlet, úgy még nem készítettem, de lehet, hogy kipróbálom.
kössz csajok vszínű kipróbálom
és ráma margarinnal?
vagy lehet teavaj is?..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!