Hány kalória van egy egész (alsó+felső) rántott csirkecombban?
Pontosan csak akkor lehetne kiszámolni, ha nemcsak az alapanyag súlyát, hanem a hozzáadott anyag súlyát is tudnád.No ez az , amit nemigen lehet megsaccolni.
A nyers comb 10 dekája kb 170 kalória, nem tudom mekkora comb volt, de kb 25 dekásra tipppelem.az maga 425 kal.
plusz a panír és a zsiradék amit felvesz.
viszont a csont lejön belőle:))
üdv.
köszönöm a választ!
Akkor kb 300körül igaz? És kb 15-20dkg házi krumplisalátában kb mennyi van?
Az elsö válaszoló ezt irta:
"Pontosan csak akkor lehetne kiszámolni, ha nemcsak az alapanyag súlyát, hanem a hozzáadott anyag súlyát is tudnád.No ez az , amit nemigen lehet megsaccolni.
A nyers comb 10 dekája kb 170 kalória, nem tudom mekkora comb volt, de kb 25 dekásra tipppelem.az maga 425 kal.
plusz a panír és a zsiradék amit felvesz.
viszont a csont lejön belőle:))"
Azt viszont nem értem, hogy ERRE hogy jöttél:
"Akkor kb 300körül igaz?"
Ha ugyanis már maga a csirkecomb 425 kcal, és ehhez még a panir meg zsir HOZZÁJÖN, akkor az inkább 500-700 körül van, nem 300!!!!
A krumplisalátához meg szintén kellene tudni, hogy milyen, de általában az sem igazán kalóriaszegény, ha majonézes, akkor lehet akár 500-600 kcal is, ha anélküli, akkor 250-300.
Kedves kérdező! nagyon aranyos vagy, de akárhogy számoljuk
ez a duplacomb rántva, csak sima ecetes krumplisalátával is kb 700 kalória.és akkor még óvatosan számoltam, mert
a tisztított nyers krumpli is 90 kalória körül van.
Ne számolgass, edd meg egyszer-egyszer nyugodtan:))
de ,ha friss fejes salátát, vagy uborkasalátát eszel mellé,
máris spóroltál vagy 200 kalóriát.(cukor nélkül)
google: kalóriatáblázat készétel
Ott biztos fenn lesz egy normál adagra vetítve.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!