Ki mit föz ma? Desszert is lesz?
Figyelt kérdés
2009. márc. 7. 09:59
1/8 anonim válasza:
burgonyapüré, rántott csirkecomb, gomba öszibarack konzervel
leves nem lesz, mert nem szeretem és deszert se sajnos :-(
2/8 anonim válasza:
nálunk lesz leves de nem tudom még milyen legyen
de főételnek rakottkrumplit csinálok deszert nem lesz majd holnap
3/8 anonim válasza:
Tárkonyos leves, párolt zöldség valamilyen hússal (ezt eldöntöm rögtön), a kenyeret már bedagasztottam (rozmaringos-magos). Én egy kölesfelfújton gondolkodtam desszertnek, de a párom holnapra halasztotta, azzal, hogy túl eleredtünk a hízás útján. Jogos, egyébként :-)))
4/8 anonim válasza:
gombócleves lesz az ebéd
desszert az kifejezetten nem lesz, nem szokásunk, azt csak úgy külön ha van akkor d.u. eszünk :D
5/8 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok: eldöntöttem a húst is: szezámmaggal panírozott csirkecomb.
6/8 anonim válasza:
stefánia,krumpli püré,uborka saláta
és tegnap összeraktam egy kexes süteményt(nem kell sütni csak kexet,meg a krémet kell rétegezni,és másnapra megpuhul)
7/8 anonim válasza:
nyuszi combot sütök,fokhagymával,vöröshagymával,és szalonnával.a köret pedig sültkrumpli.desszert nem lesz,mert diétázom.
8/8 anonim válasza:
fasírtot krumplipürével!(Ezt kérte a férjem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!