A tiramisun kívül mascarponeból milyen krémet tudnék még csinálni? Tortába, két piskótalap közé.
Szia Ili!Mivel kisfiam imádja a nutellát,érdekelne a recepted,de mivel még soha nem dolgoztam zselatinnal,kérnék még egy kis segítséget.Zseletin fixem van itthon,azt tejszinnel kell készíteni(az van rá írva).
Ha így elkészítem 250 ml tejszínbe,abba teszem a marscaponét,nutellát,így is jo lesz?Köszi
én a királykék színű tasakra gondolok, aminek a zacskója akkora mint mondjuk az őrölt borsé, és az összes többi fűszeré. A kis tasakos torta zselatin pl. nem jó.
3 tojássárgáját 1 ek. cukorral keverj habosra. A mascarponéhoz adj 2-3 evőkanál nutellát, de ha végleg kész a krémed és úgy érzed többel finomabb lenne, még nyugodtan tehetsz hozzá. A tojásfehérjét verd fel kemény habbá 1 evőkanál cukorral. A tojássárgás bigyóhoz add hozzá a zselatint, majd keverd bele a nutellás mascarponét és a felvert tojáfehérjét. A zselatint úgy készítheted, hogy minimális vízben feloldasz kb. 1 evőkanál zselatin port, majd felforralod.
Remélem nem voltam túl zavaros, priviben elküldöm a blogom címét, ott a fotót is meg tudod nézni. üdv. : ili
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!