Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehet főzni/sütni lóhúsból?

Mit lehet főzni/sütni lóhúsból?

Figyelt kérdés
bevállt konkrét recept érdekelne amit lóhúsbol csinálnak.
2011. febr. 11. 22:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
57%
LÓKOLBÁSZT
2011. febr. 11. 22:09
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Mindent lehet,amit marhahúsból,de be kell kalkulálni,hogy ez a hús édeskésebb,erőteljesebb fűszerezést igényel.
2011. febr. 11. 22:14
 3/25 anonim ***** válasza:
19%

ezt nem hiszem el.miért kell szerencsétlen lovat megenni?hihetetlen hogy az ember a legnagyobb ragadozó.

lóhust elvböl nem ennék,minthogy nyulhust sem.

2011. febr. 11. 22:31
 4/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm kiprobálok akkor klasszikus recepteket belőle...

utolso válaszolotol meg kérdezném,: Mitöl szerencsétlenebb egy ló vagy egy nyúl, mint egy sertés, vagy egy marha, csak mert azok nem olyan aranyosak és szőrösek???Ugyanúgy haszonállat mint a sertés.Gondolom a rántott húst meg a hamburgert te is megeszed...

2011. febr. 11. 22:42
 5/25 anonim ***** válasza:
84%
Lóhúst nem ennék én sem de nem az aranyosságra szavazok hanem az édeskés ízre. A kecskét meg a nyulat is kedves állatnak találom élve, de azért megeszem őket sütve.
2011. febr. 11. 22:46
 6/25 anonim ***** válasza:
85%
honnan szereztél lóhúst? :O
2011. febr. 11. 23:02
 7/25 A kérdező kommentje:
Szerinem ne vitatkozzunk a ki milyen állatot eszik meg témán...nincs értelme.Egy barátomék anyukájának van több lova is és most vágtak egyet.Kaptam kb 5 kiló hust...
2011. febr. 12. 00:13
 8/25 anonim ***** válasza:
25%
Félreérted szerintem azt , aki "kiakadt" azon,ha valaki lóhúst eszik...én is felháborítónak tartom, de nem azért mert "aranyosabb meg szőrösebb" mint egy tokás disznó mondjuk...hanem mert innentől kezdve már csak 1 lépés választ el attól,h. az ember megegye a kutyáját vagy macskáját...tudom bizonyos dél-kelet ázsiai államokban az is módi, de nem a nyugati ember számára...így egyél felőlem lóhúst..tudod kik eszik ?..a franciák ... a világ legtöbb nemzete által utált ország lakossága tolja ezt...ők találták ki, undorító , mocsok egy népség..persze nem csak emiatt, de ez 1 újabb érv...szerintem dobd ki a francba, ha van 1 kis józan eszed : rájössz,h. miért nem eszünk lóhúst...
2011. febr. 12. 10:48
 9/25 anonim ***** válasza:
11%
Előző hozzászóló válaszát kiegészítve pedi , innentől kezdve már csak 1 lépés választ el attól,h. az ember megegye a kutyáját vagy macskáját majd pedig a saját faját. hajrá !!
2011. febr. 12. 11:51
 10/25 anonim ***** válasza:
64%

Istenem, de sok hülye van... Régen a parasztok a lovat ugyanúgy megették, mint a disznót. Igaz, csak az öregebb lovak jutottak erre a sorsra. Én pl nagyon szeretem a lókolbászt, lópárizsit. Kicsit édeskésebb a húsa, ezért máshogy kell fűszerezni.

A sok prűdnek meg: Nyihahaaaaa!

Jóétvágyat.

2011. febr. 12. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!