Milyen nem hizlaló édességek vannak?
13 éves leszek áprilisban, és 176 cmhez, 82 kiló vagyok..
Rászántam magam a fogyókúrára, 2 hete kezdtem ,mellette mozgok minden nap, de mindenem az édesség, nem bírom már nélküle :|
félek hogy ki fogok "fakadni" és bezabálni, és ezt nem akarom.
mit tudnék készíteni ami édes, nem gyömölcs, és nem hízlal?
Nincs olyan étel ami nem hizlalna.
Nem baj ha eszel heti 2-3× édességet, de ne kilószámra, és ha mellette eleget mozogsz akkor nem lehet gond.
De mondhatnám máshogy is, vagy a kaja és maradsz ilyen, vagy no édesség és fogyhatsz és jobban érzed majd magad...te döntesz.
köszi mindenkinek..
egyébként, az utóbbi 2-3 évben híztam meg , alapból nem lennék ilyen..
3 éve halt meg édesanyám, az édességhez menekültem..amiért felszedtem kilókat, elkezdek piszkálni durván a suliba, és nagyon bánott, így megint kajához,édességhez nyúltam..
ugyhogy bocsi, lenéző,lefikázó válaszokra nem vagyok kiváncsi.
Amúgy a te korodban én is imádtam az édességet, ettem mindent amit bírtam, chips, kóla, minden édesség, még én magamnak is vettem boltban és arra költöttem a maradék pénzem. Mióta fogyózok és abbahagytam a "zabálást", nem hiányzik az édesség, soha, ezt úgy értem SOHA nem költök egy fillért se édességre, ha veszek üdítőt nem kólát veszek hanem mjuk ice teát, és plusz itthon is sok teát iszom. Rájöttem hogy lehet nem volt édességmániám, csak jól éreztem magam mikor ettem, aminek az eredménye is megvolt. De mostmár nem hiányzik, pedig még mindig szeretem az édességeket.
Mondjuk igaz energiaitalt iszom de azt is próbálok nem gyakran inni, és igyekszem ellenállni a kísértésnek hogy vegyek. Magamnak január elején vettem utoljára, azóta nem ittam. Pedig függő voltam, illetve vagyok, mert megőrülök ha látok energiaitalt és nem vehetem meg meg nem ihatok. Nagyon nehéz de ki kell bírni.
Akarat kérdése.
Ha rosszul csinálod a fogyókúrát, minden hizlal. :)
De, néha ehetsz 1-2 kocka csokit, túrórudit, Norbis pudingot, light joghurtot, túrókrémet (házi), ez utóbbit felturbózhatod gyümölccsel.
Diabetikus csoki. Az a fajta a mit cukorbetegeknek csinálnak.
Norbi update 1 puding, túrórúdi, müzli.
egyél GYÜMÖLCSÖT! vagy natúr joghurtba/túróba keverj gyümit és édesítőt. de egy sima müzli szelet, vagy egy pohár joghurt/puding is sokkal jobb ötlet, mint pl egy szelet snickers :)
sztem egyáltalán nem kell megvonnod magadtól minden finomat örökre. nem azért élünk, hogy egy életet végigszenvedjünk...
néha 3-4 kocka feketecsoki... <3
bocs, nem láttam, h a gyümit kizártad... :|
amúgy tök jó reggeli lehet pl a zabkorpás túrógombóc édesítős joghurttal. reggelire eszel egy jót, ami tök édes és egész nap nem is kívánod az édességet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!