Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó recept karajból?

Valami jó recept karajból?

Figyelt kérdés
Unom már a vasárnapi megszokott rántott húst...
2010. okt. 9. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be a mélyhütőbe egy akkora darab kolbászt, mint a hus. Kicsit fagyaszd meg, hogy kemény legyen. Fogd a karajt, és hosszu hegyes késsel csinálj alagutat a közepébe, hogy beleférjen a kolbász majd dugd bele. A hús tetejére terits bacont, hogy befedje. Fólia alatt süsd l órát, majd análkül, amig a bacon ropogós nem lesz. Majd szeletelheted. Hagymás krumpli, párolt káposzta.
2010. okt. 9. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
39%

Mást nem nagyon lehet jót készíteni belőle.

Esetleg pácold be egy éjszakára ( mustár,bors,szerecsendió).

Majd süsd meg zsíron,és tégy rá,amikor majdnem kész tejfölt.

2010. okt. 9. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Az első tuti jó, de töltheted kolbász helyett aszalt szilvával is.
2010. okt. 9. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajtos,tejszínes hús.
2010. okt. 9. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Dubarry szelet: felszeletel-klopfol-besóz (mint a rántott húsnál), lisztbe mártva átsütöd, fehéredésig, tepsibe teszed, párolt karfiol + füstölt sajtos besamelmártás a tetejére, mehet a sütőbe, párolt rizs illik hozzá. Utálom a karfiolt, de ezt szeretem. Vagy, egyszerűbb (pont tegnap csináltam): karfiol és besamel helyett v.milyen gyümölcsszeletet (almát, barackot, körtét) raksz a tetejére és esetleg sajtot. Jó főzést!
2010. okt. 10. 06:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnek ! Már kimentem karajért. Vettem egy 1,5 kg-os darabot.Köszi.
2010. okt. 10. 10:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:

szia4 én a bakonyi gombás szeletet szoktam karajból csinálni, úgy, hogy lisztbe forgatva 4-4 percig sütöm mindkét oldalát, aztán átteszem egy jénaiba, egy csöpp vizet alá és lefóliázva sütöm tovább. így nem lesz száraz, hanem omlós, szaftos.

a gombaszószhoz szalonnát pirítok, rá a hagyma. ha a hagyma megpárolódott, jöhet a gomba.ha megpuhult leszórom liszttel és fölegedem annyi vízzel, hogy szószos állagú legyen.só, bors ízlés szerint.

egy pici pirospaprika is megy bele, hogy rózsaszínű legyen. ebbe a gombás szószba teszem a puha karajszeleteket.nokedlivel szeretjük, a tejfölözés

egyénileg, mert nem mindenki szereti.

üdv.

2010. okt. 11. 15:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!