Valami jó recept karajból?
Mást nem nagyon lehet jót készíteni belőle.
Esetleg pácold be egy éjszakára ( mustár,bors,szerecsendió).
Majd süsd meg zsíron,és tégy rá,amikor majdnem kész tejfölt.
szia4 én a bakonyi gombás szeletet szoktam karajból csinálni, úgy, hogy lisztbe forgatva 4-4 percig sütöm mindkét oldalát, aztán átteszem egy jénaiba, egy csöpp vizet alá és lefóliázva sütöm tovább. így nem lesz száraz, hanem omlós, szaftos.
a gombaszószhoz szalonnát pirítok, rá a hagyma. ha a hagyma megpárolódott, jöhet a gomba.ha megpuhult leszórom liszttel és fölegedem annyi vízzel, hogy szószos állagú legyen.só, bors ízlés szerint.
egy pici pirospaprika is megy bele, hogy rózsaszínű legyen. ebbe a gombás szószba teszem a puha karajszeleteket.nokedlivel szeretjük, a tejfölözés
egyénileg, mert nem mindenki szereti.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!