Ehhez milyen húsgolyó kell?
Kaptam egy ilyen szószt:
És hát szeretném elkészíteni. De az elkészítési javaslat annyit ír, hogy pirítsak meg húsgolyókat, semmi többet. Milyen húsgolyók kellenek ehhez vajon? Ikeás jellegű? Vagy fasírtkák? Mit érdemes hozzá csinálni?
Oké, hogy ne legyem mélyhűtött, gyurkászolom én a darált husit, csak nem vagyok tapasztalt szakács, tippekre vártam. :(
Pl. csomó receptben csak húst, hagymát, fűszereket gyúrja össze golyónak. Más receptekben zsemlemorzsa kell mele. Megint más receptekben puha kenyér, beáztatva. A másik fajtában tojás is kell bele, anélkül tutira nem áll össze, hát az a világ titka.
Én meg elvesztem a sok recept között, hogy akkor most fasírtot csináljak, vagy tényleg elég csak darálthúsból kvázi, és akkor ha elég, akkor hogy nem esik szét?
Amiben már áztatott kenyér van az nem husgolyo hanem fasirt
A husgolyo az daralt hus es fuszerek osszegyurva es kisutve. Mint pl az ikeáe. Amugy tenyleg daralt hus, so, bors komenyy esetleg pirospaprika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!