Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Valami jó kis majonézes sali...

Valami jó kis majonézes sali recept valakinek?

Figyelt kérdés
Holnap nálunk grillpartizik a párom a haverjaival csirkét,és pulykát fognak enni sültkrumplival,és valami ilyesmi salit készítenék a fiúknak. Például majonézes burgonyasalátát,ti hogy készítitek? Vagy milyen ilyesmi salikat tudtok még? (Franciasalátát készítettem legutóbb)
2010. aug. 25. 10:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Francia saláta. Gombás. Kukorica. Nálunk ez szokott menni.
2010. aug. 25. 11:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én a majonézes krumplit úgy csinálom, hogy készítek egy jó édes tartárt.Belereszelek egy kis hagymát, és csemegeuborkát, borsot. Héjában főtt kiflikrumplit hidegen belekarikázok.Csak majonézes érdekel, vagy az ecetes krumplisaláta is?
2010. aug. 25. 11:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

én szoktam virslisalit készíteni, kukoricasali, francia sali, gomba sali és tészta sali.

általában a tésztasalátámat szeretik nagyon, azt úgy szoktam, hogy főzök színes tésztát, teszek bele mustárt majonézt tejfölt sót borsot, majd vöröshagymán pirítok gombát, ezzel összekeverem, teszek bele virslit és sok vörös és lilahagymát. imádják. a másik nagyon jó a virlisali. azt úgy szoktam, hogy a virlsit megfőzöm, apró kockákra vágom, teszek bele mustárt, majonézt, tejfölt sót borsot, friss petrezselyemzöldjét apróra vágva és kockára vágott sajtot. a burgonyasali is jó, azt én úgy szoktam hogy megfőzöm a krumplit, karikára vágom ha kész, bele vöröshagyma tejföl mustár majonéz só bors.

2010. aug. 25. 11:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/13 A kérdező kommentje:

11:08-as!

A tartárt hogy készíted? Mert én ahány oldalt nézek,annyi félét írnak! De,jöhet az ecetes sali is! :)

2010. aug. 25. 11:16
 5/13 anonim ***** válasza:
konzervborsó,konzerv savanyú uborka,jó minőségű párizsi,ezt felkockázod,az ubit is és összekevered,nyakon öntöd egy nagy pohár tejföllel,majonézzel,pici porcukor ízlés szerint,de elhagyható,ja és a konzervekről öntsd le a levet
2010. aug. 25. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
11.08-as vagyok. Az én tartárom. 1 nagy pohár 20 %-os tejfölhöz l nagy tubus majonéz. 2-3 tojás sárgája, 2-3 kanál oliva olaj, só, cukor, mustár. Mi jó édesen szeretjük.Kóstolgasd, rájössz mit kíván még. Ecetes sali, férfiak imádják. Héjában főtt krumpli karikákra hagyma karikák bőven, esetleg főtt tojás karikák is több rétegben.Leve: víz. ecet cukor.Tetejére bors,piros paprika.
2010. aug. 25. 11:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja azt elfelejtettem ,hogy érdemes 1 nappal előtte elkésziteni, mert össze kell érjen.Az ecetes hütőben sokáig eláll, minden nap jobb.Ha tojást is teszel bele persze nem örök életű.
2010. aug. 25. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

szia!egyenlő mennyiségű fehérkáposztát és sárgarépát vékonyra legyalulni és lesózni. éllni hagyni, míg levet ereszt, jól kinyomkodni és majonézzel összekeverni.

durvára darált bors a tetejére,és mehet a hűtőbe.nagyon finom.

üdv.

2010. aug. 25. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/13 anonim ***** válasza:

Cékla tartármártásban.Szép,mutatós és finom.

Céklát megfőzöm és egyenletes kiskockákra vágom.Csinálok salátalevet/ cokor,ecet pici só/. Beleteszem a céklát kb 1 órára. Leszűröm és tartárt teszek rá.

2010. aug. 25. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/13 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz kukoricás és zöldborsós , almás salátákat. Összekevered tartárral és finom.
2010. aug. 25. 15:33
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!