Valami jó kis majonézes sali recept valakinek?
én szoktam virslisalit készíteni, kukoricasali, francia sali, gomba sali és tészta sali.
általában a tésztasalátámat szeretik nagyon, azt úgy szoktam, hogy főzök színes tésztát, teszek bele mustárt majonézt tejfölt sót borsot, majd vöröshagymán pirítok gombát, ezzel összekeverem, teszek bele virslit és sok vörös és lilahagymát. imádják. a másik nagyon jó a virlisali. azt úgy szoktam, hogy a virlsit megfőzöm, apró kockákra vágom, teszek bele mustárt, majonézt, tejfölt sót borsot, friss petrezselyemzöldjét apróra vágva és kockára vágott sajtot. a burgonyasali is jó, azt én úgy szoktam hogy megfőzöm a krumplit, karikára vágom ha kész, bele vöröshagyma tejföl mustár majonéz só bors.
11:08-as!
A tartárt hogy készíted? Mert én ahány oldalt nézek,annyi félét írnak! De,jöhet az ecetes sali is! :)
szia!egyenlő mennyiségű fehérkáposztát és sárgarépát vékonyra legyalulni és lesózni. éllni hagyni, míg levet ereszt, jól kinyomkodni és majonézzel összekeverni.
durvára darált bors a tetejére,és mehet a hűtőbe.nagyon finom.
üdv.
Cékla tartármártásban.Szép,mutatós és finom.
Céklát megfőzöm és egyenletes kiskockákra vágom.Csinálok salátalevet/ cokor,ecet pici só/. Beleteszem a céklát kb 1 órára. Leszűröm és tartárt teszek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!