A McDonald's miért ennyire töretlen sikerű?
Mondták többen, hogy valami titkos a fűszerezés, amit még nem tudtak megfejteni.
Van aki szerint van benne valami titkos cucc, ami a szervezetet hozzá szoktatja, és rá lehet szokni, mint a cigire.
Van rá magyarázat, hogy miért ennyire menő, és töretlen a McDonald's étterem?
Mert az emberek szeretik a sz*rt enni. :p
Én dolgoztam egy nyári szünetet a pult mögött, ha egyszer látod hogy miből készül soha többé nem fogod kívánni. :D
Azt nem értem, a fiatalok, akik bejárnak, mindig azt eszik? Gondolom nem mert többnyire nem szekrény méretűek?
A részemről ha néha be is megyek, az annak tudható be, hogy az éttermekben sorozatosan csalódnom kell, és a gyorséttermek közül a mekik vannak a legközelebb. Illetve pl. a Burger King-es kajától néha hányingerem van, annyira undorító.
Ha az éttermekben nem kellene folyamatosan csalódottan kijönnöm, valószínűleg jobb szájízzel tudnék gondolni rájuk, és szívesebben mennék inkább oda elkölteni ugyanazt a pénzt, amit a mekiben. Hisz kb. ott is adnak ugyanannyiért kaját.
De amikor bemész, odateszi eléd a papírt, hogy nekünk, mint külön csoportnak van direkt két menü összeválogatva, gyorsan rábök az ember egyre, hisz nincs idő, mert pl. a konferencia halad tovább, összesen fél óra van a programba beírva ebédidő címmel, és a megrendelés pillanatától eltelik 1 óra, amikor bejelenti: "10 perc és elkészül a desszert", majd 10 perc múlva kihoz egy szelet fagyitortát, ami már hetek óta a hűtőben lehet, csak tányérra kellett tenni egy szeletet és odaadni, akkor el szokott borulni az agyam.
Kérdeztem is éttermeseket, hogy miért ez a tetű lassú hozzáállás, mire rendszerint az volt a válasz, hogy "hátha addigra jobban megéhezik az ember, hátha szomjas lesz, stb". Mondom egyrészt értem, másrészt fogja fel, hogy fél órát adnak az ebédre, akkor nem lehet szórakozni, mekiben 2 perc alatt ott van a kaja, 10 perc alatt benyomod, és még maradt közel 20 perced szétnézni a környéken.
Na szóval részemről ezek miatt meki, étterem soha többé, csak ha sajtósként/konferencia résztvevőként ott van ingyen a kaja. Fene a pofájukat hogy nem tudják felfogni, hogy kajálni megy oda az ember, nem azért, mert nincs jobb dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!