Hogyan legyen vékony a pizzatésztám?
Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálkozom vele és kevesebb hozzávalót adok hozzá, akkor is általában mindig megnő 4-5 centi vastagra. Mit tegyek hogy vékony legyen?2018. jan. 3. 09:05
1/5 anonim válasza:
Nyújtsd olyan vékonyra, amwnnyire tudod. Pár mm-esre.
2/5 anonim válasza:
Erre jó, ha este dagasztod be a tésztát és kelesztés nélkül a hütöbe teszed. Ott az éjszakán át lassan kel meg és másnap sokkal jobban nyújtható, mint a rendes gyúrt tészta.
3/5 anonim válasza:
Kell hozzá egy nagyon jó sodrófa, de nem mindegyik állagú tésztából lehet nagyon vékonyat nyújtani.
4/5 anonim válasza:
Gyakorolj. Régen mindig háborogtam, hogy a megadott mennyiségből NEM LEHET gáztepsi méretű tésztát nyújtani... aztán ahogy egyre jobban belejöttem, egyre könnyebben sikerült.
5/5 anonim válasza:
Vagy a tészta legyen kevesebb, vagy a tepsi legyen nagyobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!