Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan legyen vékony a pizzaté...

Hogyan legyen vékony a pizzatésztám?

Figyelt kérdés
Akárhányszor próbálkozom vele és kevesebb hozzávalót adok hozzá, akkor is általában mindig megnő 4-5 centi vastagra. Mit tegyek hogy vékony legyen?

2018. jan. 3. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyújtsd olyan vékonyra, amwnnyire tudod. Pár mm-esre.
2018. jan. 3. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre jó, ha este dagasztod be a tésztát és kelesztés nélkül a hütöbe teszed. Ott az éjszakán át lassan kel meg és másnap sokkal jobban nyújtható, mint a rendes gyúrt tészta.
2018. jan. 3. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kell hozzá egy nagyon jó sodrófa, de nem mindegyik állagú tésztából lehet nagyon vékonyat nyújtani.
2018. jan. 3. 10:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorolj. Régen mindig háborogtam, hogy a megadott mennyiségből NEM LEHET gáztepsi méretű tésztát nyújtani... aztán ahogy egyre jobban belejöttem, egyre könnyebben sikerült.
2018. jan. 3. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Vagy a tészta legyen kevesebb, vagy a tepsi legyen nagyobb :)
2018. jan. 7. 18:35
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!