Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Milyen kisegítőeszköz a -...

Milyen kisegítőeszköz a - mostanában agyonhirdetett - héj nélküli, műanyag, tojásfőző? Hát én megmondom!

Figyelt kérdés

73 éves tapasztalatom nem volt elég arra, hogy erre a blődségre "ne harapjak rá" .

Válaszolok a magamnak feltett kérdésre:

SEMMIRE NEM HASZNÁLHATÓ. Csak annak volt jó aki legyártotta és eladta.

Megvettem és kipróbáltam:

első meglepetésem, hogy a csavarmenet mentén (de miért NE) elkezdett kiszivárogni a fehérje, mint ha berepedt tojást tettem volna bele. Műanyag lévén nem is lehet annyira rászorítani, hogy nem szivárogjon.

második meglepetésem, hogy nem lehetett kivenni belőle a megfőtt - maradék - tojást. Késsel kellett körbevágnom és kiráznom. A körbevágás miatt egy része bennmaradt, amit meg kiráztam az szétesett.

2014. márc. 17. 14:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én még sehol nem láttam ilyen főzőt. Párom mamája magyarázta nagyon hétvégén, hogy ez milyen jó lehet :D hát az egyik fülemen be a másikon meg ki, gondoltam megint valami teleshopos baromságot nézhetett ráérő idejében (nálunk nincs tv előfizetve, van m1, m2 meg duna ott szerencsére ilyen baromságokat nem vetítenek) de most hogy 2x találkozok ezzel a tojásfőzővel gondolom beszédítettek még jópár hozzád hasonló embert vele:) de én ezen nem is bosszankodnék a helyedben, ha nem tetszik ott a termékgarancia egyszerűen küld vissza. Amúgy akik ilyen hülyeségekbe beleugranak úgy gondolom meg is érdemlik. Mamámnak is van már 100.000-ez Zepter lábosa, nagynénémnek 300.000-es porszívója, meg csoda matrac ami magától felfújódott, aprítógép, stb... valamiből ezeknek a házalóknak is meg kell élniük :D
2014. márc. 17. 14:38
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Erre gondoltál?

2014. márc. 17. 14:42
 3/17 anonim ***** válasza:
76%
Első vagyok, csak kérdezném amúgy hogy mit éreztél, miért van szükséged ilyen termékre? Én kb 5 perc alatt megfőzöm lábosban, rá a hidegvíz, odavágom párszor a konyhapulthoz, hogy "szilánkosra" törjön a héja és simán kinyomom belőle a tojást ez így összesen kb 6 perc. Vagy ez valamit tud még pluszba azon kívül, hogy megfőzi? De ilyen felesleges dolognak gondolom még a kész sütiport amihez "csak" tojást, vajat, tejet kell tenni...abszurd..vagy a zacsis császármorzsa, zacsis tejberizs és még sorolhatnám
2014. márc. 17. 14:45
 4/17 A kérdező kommentje:
Internetező, tényleg 73 éves nő vagyok, nem is a legbutábbak közül (szerény is vagyok). Minden újra fogékony vagyok, de nem szoktam beleugrani ilyen hülyeségekbe. Árubemutatókra nem járok, nincsenek "kacatjaim", de én is megvezethető vagyok. Azért nem küldöm vissza, mert a postaköltség engem terhel. El akarom felejteni. Nem tartom meg, hogy ne bosszantson. Továbbadom (ingyen) elmondom a negatívjaimat és DOBJA KI Ő! Eddig is volt és remélem maradt is még egy kis józan eszem (antialkoholista vagyok). Köszi a feljegyzésedet.
2014. márc. 17. 14:54
 5/17 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy arra nem válaszoltam, hogy miért vettem meg: C S A K :-)))))))))))))))))
2014. márc. 17. 14:55
 6/17 A kérdező kommentje:
Válaszolok a másodiknak:SAJNOS IGEN, erről van szó! :-((((
2014. márc. 17. 14:57
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ns, ezért maradok én a jó öreg lábosnál, abban is megfő a tojás, igz héjazni kell. :-))))) Mindenesetre jó, hogy leírtad a tapasztalataidat, hátha valaki éppen venni akart.
2014. márc. 17. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Én is ugrottam már bele hasonlóba. Pl. Svarovski karkötő 3000-ért, másnap már vagy 3 kő hiányzott belőle. Csodálatos fokhagymaaprító 1500-ért ami első használatkor szétesett. De úgy vagyok vele meg is érdemeltem, nagy csodát ennyi pénzért nem kell várni nem is bosszankodom rajta.:) Amúgy csak tipp előtte olvass utána ha veszel valamit. Itt pl 99% írja h mekkora egy sz.. és hogy senki ne vegyen. [link]

Amúgy én a Tupperware cuccokra esküszök, igaz drága de megéri, mert nem ilyen silány gagyi lesz. Bár én vagy 10 éve nem vásároltam tőlük, de amiket akkor összevásároltam azóta is használom, bár már be kellene újítani egy két dolgot. Nem tudom a mostani minőség milyen, de régen 1. osztályú volt. [link]

2014. márc. 17. 15:16
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Na legalább tudjuk, hogy mit nem kell megvenni, bár nem is nagyon vágynék egy ilyenre, nem olyan bonyolult megfőzni egy tojást az ősi módszerrel.
2014. márc. 17. 15:32
 10/17 A kérdező kommentje:

Olvassátok el, tényleg tele van rossz véleménnyel. Csak egy dicséri, de annak BIZTOSAN érdeke fűződik hozzá:

[link]

2014. márc. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!