Hóver Gyula kérdése:
MIÉRT VAN A Lakodalmi Töltöttkáposztának ojan Jo ize És jo Illata?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 15:07
1/5 anonim válasza:
Azért, mert általában frissen vágott disznóhúsból főzik, és nagy mennyiségben.
A legtöbb étel jobb, ha nem kis adagban főzik. Pl. jó pörköltet nem lehet fél kiló húsból főzni.
2/5 anonim válasza:
Egy jópár étel a honvédségnél is igy volt többek között ez a kaja is, aztán bab, gulyás ,húsleves, rakott dolgok,halleves.
3/5 anonim válasza:
Az előttem szólók leírták, kiegészítve azzal, hogy mivel nagyobb tömegbe készítik, a lakodalom előtt akár 3-4 nappal is elkészítheti. Ez idő elegendő arra, hogy összeérjenek az ízek. A többszöri felmelegítés is az ízek megjelenését segítik elő.
4/5 anonim válasza:
A mi lagzinkon is nagyon finom volt a töltöttkáposzta :)
DE
Ha egyszer van rá lehetőséged, akkor mindenképpen kóstold meg a disznóvágáson készült töltöttkápsztát! Hidd el, hogy ahhoz képest a lakodalmas káposzta is felejtős.
Hogy mitől finomabb? Mert ott frissen ledarált és bekevert kolbászhússal töltik meg a kápsztát és abalében főzik ki! Így a tökéletes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!