Mitől lesz a kenyér héja ropogós?
Köszi. A vizet sütés előtt, vagy után kell rátenni?
Olaj vagy margarin nélkül is lehet csinálni, nem hiányzik belőle?
Nem.Én csak lisztet vizet sót pici élesztőt icipici ecetet, és öregtésztát(ez egy túlkelt, és túlérett többnapos kenyér tészta, a kovászt helyettesíti)teszek a kenyérbe
Vízzel sütés után permetezd be, de egy kicsit a sütőbe rakás előtt is lefújhatod,én erre a célra egy vadi új pumpás virág permetezőt használok, sütés közben a gőz kell neki.
Ha jobban szeretnél belemélyedni a kenyérsütésbe akkor javaslom keresd fel Limara blogját, én is ott tanultam meg mindent.:)
mustafa33 mi van?? Már miért ne sütne benne utána? Én 1 éve használok egy ilyen nagy jénait, és hol kenyeret sütök benne hol rakott krumplit, káposztát..stb.
Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna te troll!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!