Hogyan lehet könnyen kacsát pucolni meg tokolni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 20:16
1/5 mustafa33 válasza:
Nem szabad leforrázni, mert besül. Csak hidegen.
2/5 anonim válasza:
A kacsát nem szabad leforrázni,szárazon kell a tollit kitépkedni. A tokot pedig a leggyorsabban és legkönnyebben szemöldök csipesszel tudod kiszedni.
Utána egy újságpapírt csavarj össze,kint az udvaron gyújtsd meg,és a maradék pihéket perzseld le.
Utána megmoshatod.
3/5 anonim válasza:
Ha panelban laksz és nincs udvarod, akkor a gáz lángja fölött tudod "megperzselni", feltéve, hogy nem villanytűzhelyed van. Az esetben nem marad más, mint esetleg egy égő gyertyával "körbepásztázod", hogy a hosszú, vékony szőröket leégesd vele. A tokút bizony egyenként ki kell húzogatnod, de még a pörkölés előtt, különben elégeted azt a minimálisan kiálló végét, aminek fogva ki tudnád húzni a helyéről.
4/5 anonim válasza:
Szalagcsiszoló géppel majd drótkefével.
5/5 anonim válasza:
Régen azért pucolták szárazon a kacsát, libát,mert a pehelytollakból dunna és párna készült.
MI ki próbáltuk azt a módszert amit egy Békési ismerősünk
ajánlott FORRÓ víz 1dc ecet kacsánként tökéletes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!