Szelidgesztenyét sütve vagy főzve eszitek inkább? Ételbe hozzávalóként használjátok-e, ha igen mihez (és hogyan)?
Figyelt kérdés
Én sütve, tesóm főzve szereti. Masszaként süteménybe ill. gesztenyepüréhez használom,de máshoz nem. Ezeken kívül vmi más ötletetek van-e?
Köszönöm!
2011. okt. 30. 18:41
1/2 anonim válasza:
Sütve szoktam megcsinálni: Piskota tésztába szoktam nagyon apróra vágni és bele sütni : Ezt gesztenye krémes sütihez csinálom.
Sütve töltelékbe is szoktam tenni pulykához.
Meg sütöm a gesztenyét .és felét ledarálom a másik felét pedig apróra vágom, Áztatott kenyeret szitén ledarálom,hogy sima legyen.
Hozzá adom a darált gesztenyét,és a darabost majd száritott vagy friss áfonyát adok hozzá + 1 tojást só bors sima maszát csinálok belőle : megtöltöm vele a pulykát vagy csak külön megsütöm.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon jól hangzik.
2011. nov. 1. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!