Tortadíszítés. Így jó lesz?
Tortát sütök holnapra és ét csokival vonom be, viszont szeretnék csíkokat húzni bele fehér csokival.
Az volna a kérdésem, hogy rendesen megszilárdul az egész a tetején, attól függetlenül, hogy nem egyforma sűrűségű?
Én olajjal szoktam megolvasztani a csokit, és bevonás, díszítés után megy a hűtőbe.
Holnapra tutira jó lesz a díszed.
Ó Köszönöm a gyors válaszokat!
Én gőz fölött szoktam megolvasztani az ét csokit, nem rakok hozzá semmit, mert akkor úgy finom ropogós. Szerencsi éttel szoktam bevonni. De akkor megy rá a fehér is.
=o)
Hmmm...
Jó, akkor rakok bele egy ici-picit! De nagyon jónak kell lennie, mert a párom munkahelyére lesz, nem csak otthoni eszegetésre és eddig mindig a fentiek szerint csináltam. De vevő vagyok az újításokra és most így fogom megcsinálni!
Szép napot nektek! =o)
=o)
Jó lett! Az utolsó morzsa is elfogyott!
Akartam róla fényképet csinálni, de a telómon nem igazán mutatott jól....
Szépen behúztam csokival és rá fehércsoki csíkok mentek, késsel meg hullámokat csináltam belőlük. Guszta volt nagyon!
Nagyon aranyos vagy, hogy megkérdezted! Köszönöm! =o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!