Vettem a Lidl-ben brie sajtot. Hát ehetetlen. Csipős, ammónia izü, ragad /nem járt le/. Ilyennek kell lennie?
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 08:59
2/8 anonim válasza:
Vidd vissza a blokkal, és kérd vissza az árát
3/8 anonim válasza:
az ammónias beütes normális a camembert jellegű sajtoknál ...
4/8 A kérdező kommentje:
Na akkor most mi az igazság?? Lóhúgy ize van. / bár azt még nem kóstoltam, de ilyen lehet /.
2016. jún. 20. 11:13
5/8 anonim válasza:
Szerintem lábaszag íze van. Nem bírom megenni az ilyesmit, apósom szokott venni, akkor megkóstoltam egyszer, de egy életre elég volt.
6/8 anonim válasza:
Kizárt hogy csípősnek kell lennie.
7/8 anonim válasza:
Sokat eszünk és vásárolunk ilyen sajtot. Természetes hogy ragad, de az erjedt tejterméknek van csípős íze... Kóstolj meg egy máshonnan beszerzett ilyen sajtot és hasonlítsd össze. Egyébként mi navyon szeretjük
8/8 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy még egy esélyt adok neki. Na nem ennek, hanem egy másiknak máshonnan...
2016. jún. 20. 17:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!