Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit csináljak ebben az éttermi...

Mit csináljak ebben az éttermi ügyben?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy étteremben ettem egy pizzát és mikor már mentem haza éreztem ,hogy görcsöl a hasam. De semmi súlyos, eszem, iszom jól vagyok, nem kell orvos csak bosszantó, kicsit még most is görcsöl a hasam. Tuti ,hogy a pizzát nem higiénikusan készítették vagy lehet valamelyik feltét romlott volt.

Mit csináljak? Mit lehet csinálni? Menjek vissza és orditsam le az ètterem tulajdonosát?

2015. jan. 11. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor simán gyomorrontás vagy megfeküdte, nem feltétlen rossz a pizza. Ezért patáliázni annyira nem éri meg, ha komolyabb baj van akkor antsz.
2015. jan. 11. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos, hogy "a pizzát nem higiénikusan készítették vagy lehet valamelyik feltét romlott volt".

Lehet, csak nem bírta a gyomrod valamelyik összetevőt.

A pizzériák legtöbbször nem első osztályú alapanyaggal dolgoznak. Attól, hogy hulladék a "sajt", vagy "sonka", amit rátesznek, még az ehető (legalábbis a gyártó szerint).

Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. De ha ennyire gyanakodsz, akkor szólj az élelmiszer felügyeletnek (régi csúfnevén: köjál ill. ÁNTSZ), és ők kimennek ellenőrizni, hogy valóban romlott élelmiszert árulnak-e.

2015. jan. 11. 18:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne csinálj semmit. Egyáltalán nem biztos, hogy nem volt valami higiénikus. Lehet, hogy csak megterhelte a gyomrodat. Arról meg nem ők tehetnek.
2015. jan. 11. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez így rendkívül hiányosan dokumentált eset. Lehet, hogy benyaltál egy kis gyomor-bélhurutot okozó kórokozót valahol teljesen máshoz, pl. cseppfertőzéssel.
2015. jan. 11. 19:19
 5/6 anonim válasza:
100%
napok óta hányingerem van.pizzát sem ettem.kit jelentsek föl?saját magam??
2015. jan. 11. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem bírja a gyomrod az oregánót. Otthon nem tartasz ilyet, ha te csinálod a pizzát, akkor ez a fűszer nincs benne. A profik mindig raknak bele legalább egy lehelletnyit...
2015. jan. 17. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!