Egyre több az egyedülálló. Miért nem lehet kapni kisebb kiszereléseket pár termékből?
Annak is utána jártál hogy Japánban mennyivel olcsóbb a kissebb mint a nagyobb kiszerelés?
Sokszor a csomagolás a drága.De pl liszt csak elfogy egy kg két hónap alatt.
Nyilván nem fogyott el a lejárat előtt, nem viccből írtam. Csak rántásba kellett, esetleg néha palacsintához, de ezt, és főzeléket is ritkán csinálok.
Nem jártam utána az áraiknak. Azt elfogadom, ha a kávé nem sokkal olcsóbb így, mert drága az üveg, hasonlóan a fél literes dobozos tejhez, de pl. a lisztnél nem látok ilyen okot (már ha lenne kisebb).
Jut eszembe, az a bizonyos kávé, aminek elfogadom a relatív drágaságát csak az instantra érvényes, mert az van üvegből, normál vákumosnál nem látok különösebb okot a kb. másfélszeres árra (az elfogadhatóhoz képest). Lisztet talán valóban nem *kell* kidobni, ez igaz. De ezek csak példák voltak. Tej esetén a fél liter is sok, ha valaki csak kávéba öntene egy keveset (nekem jó a kávétejszín is).
Tehát kicsi a piac, ezért ritka/nincs kisebb kiszerelés általában?
Ezek pont olyan dolgok, amik nem romlanak meg. Liszt, kávé, cukor. Bírják szinte bármeddig.
Nekem a tejjel sincs gondom. Felbontás után is minimum egy hetet kibír a hűtőben. Annyi idő alatt elfogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!