Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Valaki tapasztalat a iflow...

Valaki tapasztalat a iflow happy italról?

Figyelt kérdés

2016. jan. 28. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=1_vgeaNCa_Y

csak nem innen hallottál róla?:D

amúgy én még nem ittam,de szerintem ki lehet próbálni,nem lehet ártalmas...

2016. jan. 28. 20:49
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
#1 hű, ezek a csávók nagyon menők... <facepalm>
2016. jan. 28. 21:06
 3/14 anonim ***** válasza:
38%
ugye?xd tudom :D
2016. jan. 28. 21:23
 4/14 anonim válasza:
100%
király lehúzás, nem jó semmire. ma ittunk ketten 1-et 1-et konkrétan semmit sem éreztünk.
2016. febr. 2. 01:50
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én megnéztem miből áll: ami érdekes 200 mg koffein, ami annyira nem sok, de aki nincsen hozzászokva az nyilván megérzi, 300 mg-nál lehetnek kellemetlen tűnetek. 1000 mg-ram taurin ez baromi sok, de én úgy tudom a taurinak különösebb hatása nincsen. Tényleg elég nagy lehúzzás 1000 ft már lehet kapni 30 db 100 mg koffeintablettát.
2016. febr. 8. 18:28
 6/14 anonim válasza:
Semmi értelme, nem mellesleg marha drága,rossz ízű, de legalább kevés, a szívem meg ver tőle össze-vissza egész éjszaka.
2016. febr. 28. 01:07
 7/14 anonim válasza:
Mi ma ittunk a haverommal eggyet eggyet és annyit ereztunk hogy kicsit hanyingerunk lett neha szedultunk es bizaergett a kezunk nem és semmit folosleges de termeszetesen szervezettol fugg amikor este haza ertem es lefurodtem elkezdett fani a fejem kb 1 oran keresztul iszonyatosan fajt de tenyleg nagyon nem eri meg folosleges!!
2016. márc. 18. 21:51
 8/14 anonim válasza:
Vettem 2 db-ot hétvégére. Haverommal megittuk úgy, hogy sem előtte sem utána nem ittunk mást (kávé vagy alkohol) ki akartuk próbálni tisztán, hogy el tudjuk dönteni valójában ér -e valamit. Valami hasonló érzés volt mint mikor mondjuk 2 erősebb energiaitalt megiszol. Nekem felment a pulzusom és olyan idegességszerű bizsergés volt. Nem volt túl kellemes. A haveromnak is hasonló de neki még bedobbant a szíve is néha erősebben. Azt mondta elég kellementlen érzés volt. Megnéztük a neten, tulajdonképpen extra systolé, extra szívverés ami nem túl jó. Tulajdonképpen szívritmuszavar. Nekem sem jött nagyon be. Soha többet nem veszek, mert szerintem nem éri meg. Ideges, feszült lettem tőle, haver meg bepörgött, mintha sok energiaitalt ivott volna. Forgolódott össze vissza tőle.
2016. márc. 31. 11:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Ahogy eddig is sokan leírták, konkrétan semmit sem ér, egy egyszerű energiaital csak több koffeinnel és taurinnal és szar ízzel
2016. ápr. 16. 11:11
 10/14 anonim válasza:

ha nem tévedek ez egy remake, anno 4-5 éve volt flow elixir néven forgalmazva...

-saját tapasztalat: másfelet ittam meg, a kellemes bizsergés alatt kellemetlen végtagzsibbadást kell érteni, de semmi különösbb hatást nem éreztem, mégcsak fel sem pörgetett. Viszont hazaérve ágyba lefeküdve szép sunyiban jó 2-3 órával később elkezdte kifejteni a hatását: hányinger, rosszullét, majd egy ge*iszar másnaposság, kb olyan, mintha előző este szétcsaptam volna magam atomra lerészegedve - kb délután 4-ig szarul volt a gyomrom - enni nem tudtam. mintha vmi mérgezést kaptam volna, kb 24 óráig még nem voltam jól

2016. jún. 10. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!