Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hogyan lesz a répa? Az oké h...

Hogyan lesz a répa? Az oké h elültetek egy kisrépát és abból nagy lesz, de honnan lesz kis répám v. azt honnan szerzik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 22:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
89%

...és mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?

Egyébként, mi vetőmagot használunk, nem kis répát.

2010. márc. 9. 22:59
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Pesti vagy, mi?:D
2010. márc. 9. 23:00
 3/21 anonim ***** válasza:
68%
Tudod... a madarak, meg a méhek. Tudod, nem?
2010. márc. 9. 23:02
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondom, én budapesti vagyok, de ez a kérdés valami fenomenális :D Nem csoda, hogy Szegedre menekültem biológia szakra.
2010. márc. 9. 23:05
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Vetőmagból. Én városi vagyok, de azért boltba szoktam járni. Még a Tesco-ban is árulnak magokat. Többek közt répa magot is. Ebből már egyszerű kitalálni szerintem, hogy hogyan lesz a répa.
2010. márc. 9. 23:10
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagggyon jó! :-))) Tipikus városi. :-)

Jártál már gazdaboltban? :-) na, menj be, és az összes zöldségféle magját meg fogod találni a polcokon, amit eddig csak a zöldségesnél láttál "kész" állapotban. :-)

Van répamag is. El kell vetni, aztán kikel. Ekkor ki kell egyelni, azaz a felét ki kell húzogatni, mert ha túl sűrűn nő a répa, akkor nem nő meg egyáltalán. Végül amikor "kész", akkor a száránál fogva kihúőzod a földből.

Nem árt locsolni se. :-) Ja, és kell neki napfény, a szoba sarkában sose lesz belőle répa.

2010. márc. 9. 23:12
 7/21 anonim válasza:
28%

Levágod a kis fütyidet és azt ülteted el... Elvileg ez sok embernél bevált és a kis zöldséges kertjében sok sok nagy répa lett a kisrépájából! Ugye ha levágod a farkadat az spórákat szór el a levegőben és a spórák megtermékenyülnek a közeli földekben.

Hidd el! Ez beválik! (Bár én ezt még nem próbáltam ki)

2010. márc. 9. 23:17
 8/21 anonim ***** válasza:
25%
Kérdezd Bálint Gazdát!
2010. márc. 9. 23:21
 9/21 anonim ***** válasza:
82%

"honnan lesz a kisrépám"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ez annyira édes :DDDDDDDDDDDDDDD

2010. márc. 10. 00:04
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
looool nice ^^
2010. márc. 10. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!