Milyen szendvicseket szoktatok készíteni, akár olyat, amit iskolába visztek, akár olyat amit otthon fogyasztotok?
A klasszikus, az zsömle vagy szeletelt kenyeres szendvics szokott lenni minálunk, iskolába, mert nagyon gyorsan elkészül. Margarin, szalámi, ritkábban parizer, sajt, paprika [időszakosan retek], esetleg, ha van főtt tojás, akkor az is belekerül.
Hosszabb utazásokhoz, kirándulásra többféle szalámi szokott járni, de akkor paradicsomot is rakunk egy külön dobozba, mellé.
Ajánlom a lapkasajtot, ilyen célra tökéletesen megfelel.
Ha unatkozom, néha még szoktam halkrémes szendvicset csinálni, de a szardíniát nem szeretem annyira, így inkább heringből készítem. És konzervkukorica is kerül bele, de mellé is nagyon jó, majonézzel.
Zsemle-vaj-párizsi.
Zsemle-vaj-párizsi-uborka.
Zsemle- vaj-csabai.
Zsemle-vaj-csabai-uborka v. paprika.
Nálam itt kimerül a repertoár :D
Zsemle - kenőmájas - uborka
Zsemle - kenőmájas - paradicsom
Zsemle - vaj - szalámi
Zsemle - vaj - sonka - reszelt sajt - uborka -paradicsom
zsemle-Vajkrém-Gyulai kolbi-paradicsiom v paprika
zsemle-Teavaj- csirkemell sonka
zsemle-salátalevél-rántott husi-vegyesvágott
"Ha van tróger punk osztálytársad akkor zugiban edd meg mert letarhálnak."
aggyáegyhariit!!! :D
Zsemle, kifli, vagy szeletelt kenyér rá:
vaj, sajt, vagy kenőmájas
párizsi, szalámi, csirkelmellsonka vagy valami más ilyesmi:D
sajt (ha van itthon:D)
paprik, retek, paradicsom, ubi vagy ami éppen itthon van.
de eléggé unom már, itthon nem is nagyon eszek szendvicset annyira meguntam a suliban:S
néha olyat is szoktam h zsemle, vaj és alma. fincsii:)
-zsömle+vajkrém+sonka+szalámi+füstölt sajt+paradicsomszelet+lilahagyma+ketchup/mustár/majonéz
Ez egy normál szendvics, amúgy rengeteg dolgot tehetsz bele, amivel feldobhatod az unalmas zsömle+parizer szendvicseket.
Amúgy elmész egy subwayba ( [link] veszel egy méregdrága szendvicset, és meglátod mi mindent lehet bele rakni, hazatérve lesz ötleted bőven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!