Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Jó csirkemell receptek?

Jó csirkemell receptek?

Figyelt kérdés
Gyors és egyszer kéne
2012. máj. 7. 06:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Pác: 2 citrom leve és reszelt héja, 4 ek olaj, 2 zúzott (v apróra vágott) fokhagyma, kakukkfű, só, bors. Ezeket összekevered. A csirkemellet (csíkokra vágva) megsózod (csak óvatosan) majd a páccal összeforgatod és kb egy órára berakod a hűtőbe. Teflonos serpenyőben kevés olajjal megsütöd. Mellé csinálj krumplipürét és salátát.
2012. máj. 7. 07:12
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
A csirkemellből csinálj nagy vékony szeleteket, sózd borsozd meg, tegyél rájuk reszelt sajtot, göngyöld fel, tedd egy vajjal kikent sütőpapírral bélelt tepsibe, önts rá 2 deci tejszint, reszelj rá sajtot, fedd le alufóliával és közepes léngon süsd 1 órát.
2012. máj. 7. 07:21
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
mézes mustáros csirke!:D
2012. máj. 7. 07:28
 4/18 anonim ***** válasza:
95%

3 mi a tökömnek írkálsz?? Senki nem kiváncsi a hülyeségedre. Ha te nem szereted akkor ne edd de ha lehet tartsd magadban a véleményedet mert senki nem kérdezte.

Én szeretem a csirkemellet. Nem a kedvencem, de jó és egy olyan hús amiből bármit ki lehet hozni mert minden illik hozzá.

Csak az ócsárolja aki nem tud vele mit kezdeni mert béna a főzéshez

2012. máj. 7. 07:32
 5/18 anonim ***** válasza:

Gyors:

Szeld csíkokra, kicsit forgasd meg sóban. Majd lisztbe forgatva, bő zsírban (olajban süsd meg) Ez így percek alatt kész.

Egy doboz tejfölbe kavarj símára lisztet, borsot, egy jó adag zúzott fokhagymát, ezt kevés zsírba, (olajba) kis láng felett kavard bele, vízzel hígísd, amennyire kell. Amikor kész, rakd bele a megsütött csirkemell-csíkokat és egy kicsit rotyogtasd össze.

Ha nem fokhagymát, akkor reszelt sajtot rakj a tejfölbe!

Főtt rizs, vagy főtt tészta lehet a köret.

2012. máj. 7. 07:52
 6/18 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Egyetértek! Rossz hús nincs, legfeljebb kevésbé gyakorlott szakács.

2012. máj. 7. 07:55
 7/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, egyiket majd megcsinálom. :)

Én csak a csirkemellet eszem meg ... :D

2012. máj. 7. 08:01
 8/18 anonim ***** válasza:

Én is szeretem!

Egyébként még finom úgy is, ha vegyes zöldséggel készített hideg-salátába belekockázod.

2012. máj. 7. 08:26
 9/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok! Persze a főtt csirke-mellett belekockázni!
2012. máj. 7. 08:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

még egy a csirkemell mellett:) kend be sóval, borssal, mustárral.

csinálj egy sűrű tojás-liszt-pici tej masszát. forgasd először lisztbe, majd a masszába és párizsiasan süsd ki. még forrón a tetejére reszelet sajt, pl kukoricás rizzsel , kis majonézzel isteni finom.

omlós, nem száraz a bunda alatt és percek alatt kész.

2012. máj. 7. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!