Mennyibe mozog ma egy 400 illetve 750 grammos Nutella ára?
Figyelt kérdés
Nagyobb szupermarketekre gondolok, Tesco,Cora,Metro. Kisebb üzletekben egy ezresért láttama kisebbet.Google nem segitett2011. okt. 12. 17:04
1/11 anonim válasza:
Én a tescoban 700 forint körül láttam a kicsit.
2/11 anonim válasza:
most a tescoba 500 v 600 a kicsi
3/11 A kérdező kommentje:
Na az jó,köszönöm az eddigi válaszokat!
2011. okt. 12. 17:33
4/11 anonim válasza:
Én 800-850-ért láttam kicsit Lidlben és TESCO-ban, nagyot sehol (kisváros hátránya).
5/11 anonim válasza:
én sparban láttam a nagyot 1250ért,kicsire nem emléxem
6/11 anonim válasza:
Egyébként, Lidl Choco nussa 400 gr 450 ft, és nagyon nagyon hasonlít az eredetire! Ez az egy hamis nutella ami nekem bejön.
Üdv: egy Nutella fan
7/11 anonim válasza:
majdnem 1500 a nagy a madaras tescoban - legalábbis múlt héten annyi volt
8/11 anonim válasza:
A Lidl-ben a kicsi 750-800 körül van. /Ugyanitt találtam meg a (szerintünk) legfinomabb mogyorókrémet, Sympathica a neve, és a 400 grammos 349 Ft. Vagyis ugyanakkora, mint a kicsi Nutella, de fele annyiba kerül, és tényleg nagyon finom. :)/
9/11 anonim válasza:
mi a piacon a 800 grammosat 1200 magyar forintért vettük! az jó?
10/11 anonim válasza:
A Nutella-utánzatok mind, egytől-egyik sz@rok!! Ne vegyél, ha kedves neked a gyomrod és az ízlésed. Csak utánzatok, amik sosem tudják azt, amit az eredeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!