A krinolin, párizsi és a legtöbb felvágott miért tartozik a Norbi Update 1-es csoportba? Gondolom azok tele vannak liszttel és cukorral is, nem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:09
1/6 anonim válasza:
miért lenne a krinolinban liszt, pláne cukor?
az updéjt meg eleve egy baromság
2/6 anonim válasza:
liszt a párizsiban? :D víz esetleg
3/6 anonim válasza:
Sajnos minden nagyüzemi húskészítmény tartalmaz cukrot, vegyél házi húsárukat :P
5/6 doboszoli válasza:
Igen magas a zsírtartalma is, a sok bedolgozott értéktelen hús miatt.
Ami ehető, a Pick Nosztalgia marhapárizsi, ám az 2000 vagy fölötte kilója.
Ebből kijön 2 kiló házikolbász.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért irogat ide az, akinek fingja nincs még a párizsi tartalmáról sem, és pláne nem tud válaszolni a kérdésre. A párizsik tele vannak liszttel, szénhidráttal, és zsír is van bennük. Persze nem tudom, hogy mi a határérték Norbinál, de azt mondja ebből bármennyit lehet enni, tehát hülyeség a határérték. A körözöttet sem értem, abban is van szénhidrát.
2011. júl. 28. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!