Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A krinolin, párizsi és a...

A krinolin, párizsi és a legtöbb felvágott miért tartozik a Norbi Update 1-es csoportba? Gondolom azok tele vannak liszttel és cukorral is, nem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

miért lenne a krinolinban liszt, pláne cukor?


az updéjt meg eleve egy baromság

2011. júl. 28. 12:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
liszt a párizsiban? :D víz esetleg
2011. júl. 28. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
Sajnos minden nagyüzemi húskészítmény tartalmaz cukrot, vegyél házi húsárukat :P
2011. júl. 28. 15:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
2011. júl. 28. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 doboszoli ***** válasza:

Igen magas a zsírtartalma is, a sok bedolgozott értéktelen hús miatt.

Ami ehető, a Pick Nosztalgia marhapárizsi, ám az 2000 vagy fölötte kilója.

Ebből kijön 2 kiló házikolbász.

2011. júl. 28. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért irogat ide az, akinek fingja nincs még a párizsi tartalmáról sem, és pláne nem tud válaszolni a kérdésre. A párizsik tele vannak liszttel, szénhidráttal, és zsír is van bennük. Persze nem tudom, hogy mi a határérték Norbinál, de azt mondja ebből bármennyit lehet enni, tehát hülyeség a határérték. A körözöttet sem értem, abban is van szénhidrát.
2011. júl. 28. 18:43

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!