Milyen a csökkentett szénhidrát tartalmú pékárú? Ez valós dolog egyébként?
Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 15:17
1/2 anonim válasza:
Egy pékárunak csak úgy lehet csökkentett a szenhidráttartalma, ha a liszt egy részét szójával helyetessitik. Viszont igy sokkal ártalmasabb, mert a szója az az élelmiszer, ami gyakorlatilag CSAK génmanipulált formában létezik, ezen kivül erösen allergén.
2/2 anonim válasza:
Én ugyan még nem próbáltam, de egy cukorbeteg ismerősöm nagyon dicséri ezeket a csökkentett szénhidrát tartalmú pékárúkat, sőt ő csökkentett szénhidráttartalmú lisztet is vesz, és keveri a rendes liszttel, igy használja. Állitólag mióta ezt eszi, azóta lényegesen kevesebb inzulinra van szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!