Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell eperfagyit készíteni?

Hogyan kell eperfagyit készíteni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 3. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszerűen leturmixolom és rakok hozzá joghurtot és mézet ízles szerint, majd megy a fagyasztóba.
2011. jún. 3. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs fagyigéped, mehet így is. Bár így inkább jégkrém:

-eper

- méz/cukor

- tej és/vagy tejszín

- fűszerek: vanilia, gyömbér stb

Merülőmixerrel jól kikecered, aztán mehet műanyag poharakba, pálcákkal, és irány a mélyhűtő. Vgay nagy tálba, amit időnként a fagyóból kivéve átkevergetsz, mielőtt egybefagyna.

Ha vizesebben szeretnéd a fagyit,akkor tej, tejszín helyett használj vizet.

2011. jún. 3. 10:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
35 dkg eper, 200 ml tejszín, egy kis pohár natur joghurt, 2 cs. vaníliás cukor és egy csipet bourbon vaníliás cukor, pocukor, vagy édesítő, ízlé szerint, 1 citrom reszelt héja. Ezt kell összeturmixolni és mielőtt kennénk a tálkából gyorsan fagyóba rakni. Köznem 30 percenként kevergetni, amíg fagy.
2011. jún. 3. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2011. jún. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!