Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet KFC-s panírt...

Hogyan lehet KFC-s panírt készíteni?

Figyelt kérdés
2011. febr. 9. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hm, azt én is szeretném tudni! Valami hasonló van fent valahol a neten, de az eredeti recept titkos.
2011. febr. 9. 15:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát..pedig annyira finom..:P
2011. febr. 9. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Én még csak készülök megcsinálni (én is imádom a KFC-t), de ez a recept jónak tűnik:


[link]


Ha megcsináltad, írj már kérlek, h sikerült! Köszi :)

2011. febr. 9. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem ettem még KFCben de egy szimpla lisztes panírnak tűnik.

Annyi hogy a zsemle helyett is lisztet teszel rá. A lisztbe keverhetsz fűszereket.

2011. febr. 9. 19:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
Zsemlemorzsa helyett összetört natúr kukoricapehelybe forgassátok (tescoba kb. 150 ft egy nagy zacskóval).
2011. febr. 9. 19:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ennek én is utánajártam. a kfc-ben azt állítják, hogy 11 fűszer van a panírba. Volt egy pasas aki laboratóriumban megnézte a 11 fűszert, és meglepődött mert csak tojást, lisztet, sót és cayenne borsot talált. ennyit a kfc-ről


Viszont van az eredeti Amerikai recept amikor a kövér négernénik sütik a csirkét na annak. megtudom mondani a fűszereit:

Cayenne bors (alias chili)

Füstölt piros paprika-- ezt sajnos még csak arab boltokban láttam.

Fehérbors.

Őrölt koriander--de nagyon minimális.

Kurkuma--szintén kevés.

ezeket beleszórod a lisztbe. és így panírozz:

fűszeres liszt, tejjel elkevert tojás, fűszeres liszt, megint tojás, és kukorica pelyhet törj össze mozsárban a zsemlemorzsa helyett.

A húst pedig panírozás előtt főzd fokhagymás tejben, nem kell teljesen megfőzni csak hogy felforrjon és úgy 4-5 percet. Iszonyat jó lesz omlós, és szaftos egyszerre olyan pont tökéletes. Ha úgy csinálod, hogy fogod a husit, pár gerezd zúzott fokhagymát dobsz rá felöntöd annyi tejjel, hogy ellepje, és hagyod állni pár órát az a legjobb, aztán mehet egyből a gázra ahogy van.

ezt én kipróbáltam bizton állíthatom, hogy iszonyat finom, és nem olyan mint a snassz rántott hús.

Egy szakmabeli

2011. febr. 10. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Köszi utolsó, tényleg ugyanolyan lett a csirke, amilyet Londonban árulnak az utcai "csikézőben" a feketék! :)
2015. okt. 30. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!