Mi jó a McDonald's-ban?
Figyelt kérdés
Én kifejezetten utálom az összes gyors éttermet, inkább fokhagymát eszek krumplival és sült hússal, vagy pacalt és hurkát. A hagyományos ételnél nincs finomabb. Amit a gyors kajáldákba adnak mind vacak és gusztustalan.2011. febr. 6. 17:41
2/56 anonim válasza:
A McDonaldsban sokkal haramabb megkapod a kaját (általában rendeléstől max. 60 másodpercen belül), viszonylag olcsó, és tudod a minőségét (mindig mindenhol pont ugyanolyan). Ezen felül kifejezetten jó a kávéjuk, kényelmes, stílusos leülési lehetőség van, nem kell pincérre várás miatt 1 órát elvesztegetni.
3/56 A kérdező kommentje:
legyenek szívesek olyanok is írni akik egyetértenek velem
2011. febr. 6. 17:47
4/56 anonim válasza:
Akkor szerezz hurkát a város közepén ha éhes vagy...
Pesten a belvárosban nincs olcsóbb a gyorskajánál (2 sajtburger 400).
5/56 anonim válasza:
Mondjuk, én sem szeretem a gyors kajákat, de sült krumpliért a világ végére is elmegyek.
6/56 A kérdező kommentje:
egyétek akkor a szart, én még élni akarok
2011. febr. 6. 17:51
7/56 Cory Rose válasza:
Szerintem meg a pacal a gusztustalan. Ételek terén is mindenkinek más az ízlése.
8/56 Tinker Bell válasza:
Ugyan mondd már meg, hogy miért szar?
Most őszintén. Szerinted miből vannak a Mekis kaják?
9/56 anonim válasza:
Kedves kérdező, máshol köpködj.
10/56 anonim válasza:
Azt kérdezted, mi a jó benne, tehát azok fognak írni akik szeretik!
Én pl. nagyon szeretem az ottani kajákat, és az sem utolsó szempont hogy gyorsan megkapom. Ettől függetlenül szeretem a hagyományos kajákat is, ez ízlés dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!